Thursday 15 March 2018

Protipožární desky promat

Samonosné stavební desky velkého formátu pro požární ochranu staveb. Výroba stavebních dílců pro stavebně technickou požární ochranu, které lze dle platných úředních dokladů použít ve všech oblastech . Desky možno dodávat zformátovené dle požadavků přímo z výroby (vodní paprsek, pásové pily, ruční řezání) - trapézy, kabelové ucpávky, . Protipožární ochranné desky mají široké uplatnění ve všeobecném pozemním stavitelství. Jedná se o velkoformátové samonosné desky splňující přísné protipožární normy. Lze si vybrat mezi deskami lehkými, robustními či deskami s oboustranně vyztuženými plechem. Stále vyvíjíme speciální.


Název, Popis, Balení, MJ, Cena. PROMASTOP-I, protipožární stěrka. Nov Autor: Eduard Vašátko.


Abstracts: Referát obsahuje stručné rozdělení jednotlivých typů v ČR užívaných protipožárních desek a jejich aplikací z hlediska funkce a materiálu, optimální možnosti použití jednotlivých skupin a shrnuje výhody a nevýhody jejich použití ve stavebnictví. Druhy protipožárních desek. Podle složení rozeznáváme tyto protipožární desky : a) desky. V závislosti na jejich materiálovém základu je možno protipožární desky rozdělit na: a) desky na bázi sádry,.


Promat je špičkovou referenční značkou v oblasti protipožární , tepelné a akustické izolace v široké řadě odvětví po celém světě. Naše vedoucí postavení na trhu je dáno našimi technickými schopnostmi, jedinečně širokou řadou produktů a systémů a kompletními službami pro každou fázi vašeho projektu. V případě požáru musí být zajištěna rychlá a bezpečná evakuace osob z hořícího objektu, popř.


Požární ochrana únikových cest. Promat je nadnárodní společnost s činností ve více než zemích světa. Zabývá se výrobou izolačních materiálů a protipožárních produktů.


Krom budov společnost Promat zajišťuje protipožární bezpečnost i na lodích, v ropných společnostech a podzemních projektech. Izolační desky Promat pro potřeby kamnářů splňují . Výrobky Promat – technické údaje, zpracování, informace. Všechny uvedené technické údaje jsou průměrné hodnoty z výroby.


Prodej vysokoteplotních izolačních materiálů a konstrukcí pro požární zabezpečení staveb. Zároveň mohou tyto konstrukce plnit i statické funkce jako nosné případně vyztužené stavební dílce s možností zabudování požárních uzávěrů, klapek, větracích tvarovek, zasklení, revizních dvířek či . Potřebujete-li izolační materiál, který snese vyšší zatížení, použijte VERMIKULIT . Mezi hlavní parametry, které jsou u tohoto typu pasivní ochrany vyžadovány, patří především tepelně izolační vlastnosti, stupeň hořlavosti a celistvost desky při vyšších teplotách. Pro větší náhled kliknout! Desky jsou vyrobeny z anorganických nebo organických materiálů, nebo jejich kombinací. Používají se především desky vápeno- cementové, . Fasrock 50mm 100x50cm FASÁDNÍ DESKA Podélná vlákna bal=0m2.


Sádrokartonová konstrukce - co to vlastně je? Tato deska je doplněna . Nosné a nenosné protipožární stěny, požární bezpeč- nost pro dřevěné sloupy a nosníky, revizní dvířka. Hodnoty požární odolnosti EI až EI.


F : možnost tvarovat ve vlhkém stavu. EI, EW, zpěňující těsnicí pásky, průchody kabelů a potrubí požárními stěnami a stropy, kabelové kanály, VZT potrubí, příčky, podhledy .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.