Tuesday 27 February 2018

Zakázkové truhlářství pardubice

Vyrábíme originální dřevěný nábytek, který zpříjemní Vaši domácnost. V našem sortimentu můžete najít vestavěné skříně, kuchyňské linky, kancelářský nábytek, obývací stěny, koupelnový nábytek, interiérové i vchodové. Holice, Podlesí – Naplánovat trasu.


Vyrábím moderní i stylový nábytek z masivu i lamina - dveře, kuchyně na míru, kuchyňské linky, postele, vestavěné skříně, stoly, schody, schodiště, zábradlí, obývací stěny, kancelářský nábytek, pergoly a další. Díky profesionalitě a kvalitě našich služeb získala firma již mnoho spokojených zákazníků. Naše dílna je vybavena profesionálním zařízením pro kvalitní zpracování dřeva, lamina a .

TRUHLÁŘSTVÍ TOMÁNEK - zakázkové truhlářství na míru Hradec Králové, Pardubice. Zabýváme se výrobou nábytku, kuchyně na míru, grafické návrhy zdarma. Standardní i nadstandardní řešení tvoříme s maximálním ohledem na přání našich zákazníků.


Individuální přístup k zákazníkovi umožňuje uspokojovat i ty nejnáročnější požadavky a realizovat rozsáhlé dodávky interiérů a exteriéru na míru. Samozřejmostí je komplexní řešení architektonických projektů. D nábytkovém studiu, moderní strojové vybavení, zpracovávání nejen standardních, ale také specifických a nových materiálů (HPL lamináty, Arodýha, ABS hrany, …).


Vzhledem k povaze naší firmy – zakázkové truhlářství – dokážeme vyjít vstříc i Vašim . Výroba kuchyní a vestavných skříní.

Včetně zaměření, dopravy a montáže. Nábytek v provedení masív,dýha,lamino. Klademe důraz na kvalitu odvedené práce, individuální přístup a našim cílem je spokojenost zákazníka, přičemž se snažíme maximálně vyhovět všem požadavkům.


Proč zvolit právě naše truhlářství? Jménem firmy VERNER bych Vás rád přivítal na našich webových stránkách. Působíme na trhu již několik let. Jsme menší rodinná firma a vážíme si každého zákazníka. Jsme všestranní, ale především jsme skuteční výrobci.


Specializujeme se na zakázkovou výrobu, kompletní . Provozní doba: dle telefonické domluvy. Zařazení v kategoriích:. Truhlářství KAMI - Michal Kalvoda Na Drážce 347. Mezi naše hlavní činnosti patří zakázková výroba vestavných skříní a renovace dveří.


Vyrábíme zakázkový nábytek ve východních čechách v okolí měst Pardubice , Hradec Králové a na Vysočině. Kuchyně na míru, interiérový nábytek, kancelářský nábytek, předsíně, stoly, botníky, ložnice. Rádi vám poskytneme kvalitní truhlářské služby v okolí Chrudimi, Pardubic a Heřmanova Městce.


Máme mnoho let zkušeností s nejrůznějšími výrobky a postupy, kvalitu naší práce potvrzuje i řada kladných referencí. Naše prvotřídní zakázkové výrobky s vámi vydrží spolehlivě řadu let a na rozdíl od levných materiálů .

Na prvním místě je pro nás vždy kvalita. Naše zakázky najdete v lokalitách Pardubice , Chrudim, Hradec Králové, Kolín, Poděbrady, Kutná Hora. Nabízíme Vám nejenom truhlářské práce, ale i . DENTRO - zakázkové truhlářství.


Nabídka truhlářských prací. Vyrábíme kvalitní nábytek určený především pro školy. Zakázková výroba nábytku. Vyrábíme kuchyně, kuchyňské linky, vestavěné a šatní skříně, dětské a studentské pokoje, nábytek na zakázku dle vašich požadavků.


Dále nabízíme výrobu nábytku do kanceláří, škol, restaurací a obchodů. Zajistíme zaměření, konzultace a vytvoření návrhu v PC. Naše zakázkové truhlářství však nenabízí své služby jen v regionu Hradec Králové, ale také v oblastech Pardubice , Poděbrady, Chlumec nad Cidlinou, Nymburk, Hořice, Jičín a dalších .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.