Tuesday 27 February 2018

Lednice prosklená dvoudveřová

Tato nabídka od prodejce eakalic byla archivována dne 08. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! SANDI-Prodej domácích spotřebičů, gastronomického zařízení a nákladní automobilová doprava. Na lednici je možné po stranách umístit tiskovou grafiku.


Stejně tak i na prosvětleném panelu nade dveřmi. MOD: GD88 dveře posuvné, osvětlení, napětí 220V, příkon 850W, š: 112cm, h: 77cm, v: 199cm . Lednice prosklená dvoudveřová CARRIER. Prodám prosklenou lednici , dvoudveřovou na nápoje (ALASKA) Velmi dobrý šťáv Rozměry 72x59xVhodné do gastro zařízení typů :restauracích, bufetech,. Polair DM 1SD Gastro prosklená chladící skříň ( posuvné dveře) - AKCE. Rozměr roštu uvnitř lednice je šíře a hluboký je cm.


Po dohodě odvezu vlastní dodávkou nebo pošlu spe. Proto jsou prosklené lednice ideální. Chladicí skříň prosklené dveře, dvoudveřová s neodděleným vnitřním prostorem, ventilované chlazení, termostat, zámek, automatické odtávání,.


K této lednici dostane zdarma lednici prosklenou HELKAMA. U této lednice je nutná výměna chladícího ventilátoru, nebo může sloužit pro zboží, které nemusíme chladit. Možno osobní odběr, nebo dopravcem. Se dvoumi oddělenými prostory. Prosklené lednice vhodné na nápoje.


S možností nezávislého nastavení dvou teplot. Vestfrost M2Prostorná prosklená lednice o známého výrobce s integrovaným zámkem dveří. Plněno přírodním chladivem. Ať už potřebujete kombinovanou lednici s mrazákem, monoklimatickou chladničku, vestavnou lednici , malou ledničku, vinotéku nebo snad americkou lednici , u nás seženete vše.


Nejdůležitějším kritériem při výběru ledničky jsou její rozměry, vnitřní objem a energetická náročnost. Podívejte se, v čem se jednotlivé typy . Chladící skříň prosklené dveře NORDline USS 3DTKLY. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Profesionální lednice do gastro provozů - vše skladem, velký výběr. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu!


Eshop s výbavou pro Gastro provozy. Zařízení v profi kvalitě. Konkrétně je dvoudveřová s neodděleným vnitřním prostorem a jak už je u společnosti NORDline zvykem, může se pochlubit celou řadou předností, které, jak věříme, plně oceníte. Jde o exkluzivní a přitom cenově dostupné . NORDLine - lednice a mrazničky. V nabídce máme i chladící vitríny, vitríny obslužné, vitríny přístěnné, chladící stoly, pultové mrazničky, dvoudveřové volně stojící chladničky a mrazničky.


Lednička má prosklené dveře, zadní kolečka. Automatické odtávání , ventilované chlazení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.