Tuesday 27 February 2018

Samolepky na sklo dvere

Hledáte samolepky na sklo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Samolepka na zrcadlo - Ornament. Nakupte Nálepky a fólie na okna za nízkou cenu online na lightinthebox.


Tematické samolepky na sklo ozdobí okna i prosklené dveře.

Ať již hledáte vánoční samolepky nebo motivy do dětského pokoje, u nás si přijdete na své. Obchod NálepkyNálepky na okná, zrkadlá a sklá. Nevybrali ste si z našej ponuky? Vyrobíme Vám tovar podľa Vašich špecifických požiadaviek.


Je nám to ľuto, ale pre výraz sme tu nenašli nič. Ozdobte sklo s těmito samolepkami na okna a dveře. Mají moderní pískovaný efekt.


Nudné okna, dveře a jednoduché sprchovací kouty jsou minulostí.

Z naší krásné pískované fólie můžete vykouzlit v okamžiku skutečná umělecká díla na skle. Ozdobit můžete sprchový kout, okna nebo dveře. Tyto speciální samolepicí nebo statické fólie jsou určeny na sklo. Jsou vhodné na sprchové kouty a skleněné výplně dveří. Speciální samolepicí fólie je určena výhradně na sklo - fólie propouští světlo a omezuje průhlednost skla.


Je vhodná na sprchové kouty a skleněné výplně dveří. Tyto designové samolepky se hodí na sprchové kouty, skleněné dveře , okna a další prosklené plochy. Lze ji použít také na okna. Jednoduše nalepovací designové moderní tapety oživí libovolný . Vytvoří jedinečný efekt pískovaného skla díky takto speciálnímu materiálu.


Dají se nalepit nejen na sklo , ale například na zeď, lesklé povrchy nábytku či na hladké dveře. Součástí balení je vždy . Nemusíte ale lepit pouze na skleněné dveře či okna. Ze všech povrchů jdou dobře sloupnout, jen u skla a zrcadle je lepší si trochu pomoci škrabkou.


Děti mají do pokojíčků prosklené dveře. Až budou větší, přelepíme celé sklo fólií pískované . Mléčná varianta působí jako pískované sklo.

Samozřejmou součástí našich nálepek je návod k aplikaci. Další stébla v různých barvách a provedení na stěnu . Nalepky na sklo - statické - lepenie aj bez lepidla pomocou statickej energie. Veľký výber na obchode dimex. Statické nálepky na sklo - návod na lepenie - sú určené na sklo a sklené povrchy.


Aplikácia je jednoduchá, ak sa budete riadiť návodom. Jedná se o transparentní samolepící fóli na polepení čirého skla tak, aby se z něj stalo sklo neprůhledné. Cena je uvedena za běžný metr.


Do políčka místo jedničky vepište požadovanou délku fólie, kterou vám ustřihneme z metrové role.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.