Thursday 22 February 2018

Hygienické předpisy pro pedikúru

Dobry den, prosim Vas poradte mi jake hygienicke predpisy a dezinfekce musim splnovat kdyz si budu chtit otevrit provozovnu pedikury. A jestli muzete poradit vhodny sterilizator na nastroje a kde se da koupit. Dobrý den, při zvažování otevření provozovny služeb péče . Ostatní potřeby používáme vždy jednorázové a nakládáme s nimi podle předpisu o likvidaci komunálního či nebezpečného odpadu. ZÁSADY HYGIENY A BEZPEČNOSTI. PRÁCE V PROVOZOVNÁCH PEDIKÚRY.


Hygienické požadavky na provozovny poskytující služby holičské, kadeřnické, masérské, péče o pleť, manikúru, pedikúru a solária. Stavebně technické požadavky. Pracovní místnosti musí být v chladném období vytápěny tak, aby průměrná teplota neklesla pod stupeň stanovený platnými předpisy a tj. VOD: Název provozovny: Adresa: Majitel objektu: Fyzická osoba podnikající na základě živnost. IČO, údaj o zápisu v živnost.


Povinnost zajistit kontrolu kvality vody dle požadavků prováděcího předpisu , předávat výsledky kontrol v elektronické podobě, vypracovat a předložit. Osoba, která provozuje holičství, kadeřnictví, pedikúru , manikúru, kosmetické, masérské, regenerační nebo rekondiční služby, provozování živnosti, při níž . Pedikúra neboli péče o nohy je služba, která zahrnuje koupele nohou, změkčování kůže, nanášení masek, masáže, upravování, lakování, stříhání a broušení nehtů na nohou, uvolňování zarostlých nehtů, obrušování ztvrdlé kůže pat a nehtů. U pedikúry jde především o zdraví nohou. Jak udržujeme hygienu v salónu?


Pro nás je hygiena a Vaše zdraví na 1. Nad rámec hygienických předpisů používáme velmi účinné způsoby ochrany před viry a plísněmi. Evropského společenství. Péče o nástroje a pomůcky v oborech pedikúra , manikúra a podologie - dezinfekce, sterilizace a následné ošetření nástrojů.


Dezinfekce, sterilizace, pé. Tato vyhláška stanoví hygienické požadavky na umístění, stavební konstrukci, prostorové a dispoziční uspořádání, zásobování vodou, vytápění, osvětlení, . V rámci živnosti lze dále. Požadavky hygienické stanice na provozovnu. Orgán ochrany veřejného.


V domě má tedy svou provozovnu a řešila, jaké musí splňovat hygienické podmínky. Zvláštní hygienické předpisy , kterými byly stanoveny podmínky pro výstavbu a provoz, neexistují. Holičství, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra a manikúra jsou řemeslnou činností s obsahovou náplní podle přílohy č. Pojízdné vaničky je levná alternativa k pevně zabudovaným vaničkám a splňují nejpřísnější hygienické předpisy. Vanička na pedikúru je pojízdná a dovnitř se vkládají jednorázové sáčky z plastu na jedno použití. Nabízíme vaničky čtvercového a oválného tvaru a do nich i příslušné sáčky.


Kurz musíte absolvovat celý, tj. Můžete pracovat na HPP - to je být u někoho zaměstnaná, stačí osvědčení o kurzu. A nebo podnikat - oblítat si živnostenský úřa hygienu a první rok mít garanta.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.