Monday 22 January 2018

Ručně vyráběné diáře

TARAKAN jsou originální ručně vyráběné zápisníky, diáře a skicáky z papíru. Při výrobě klademe důraz na kreativní záměr a recyklaci - přenos materiálů a motivů do nového kontextu. Výrobky z Vazárny jsou vyráběny ručně a šetrně k přírodě. V knihařské dílně Semitam v Havlíčkově Brodě začala výroba týdenních diářů ve velikosti Aa A6.


Příznivci ručně zpracovaných papírových diářů si mohou vybrat z pestré nabídky motivů či desky ozdobit vlastním návrhem. Desky diářů jsou z knihařské lepenky, obsah diáře je vytištěn na kvalitním . Diáře , zápisníky a skicáky vyráběné ručně ve vlastní knihařské dílně z originálních recyklovaných materiálů a ekologického papíru. Originální diáře vyráběné ručně ve vlastní chráněné knihařské dílně z recyklovaných materiálů a ekologického papíru. Pomocí filtrování podle parametrů si můžete prohlížet zápisníky podle velikostí, kolekce, zavírání, počtu stran, ručně vyráběné vazby či linkování.


Diář pro radost není bič, je to váš kamarád! Ukázka 20ti stránek Diáře pro radost. Prohlédněte si tak trochu jiný diář plný inspirace k radostnému prožití každého dne.


Jste-li spíš na něco alternativnějšího, můžete sáhnout po nabídce ručně vyráběných diářů od Tarakanu – každý kus je originál s vlastním unikátním číslem, kroužkovou vazbou a jeho obal je z vinylové desky – na výběr máte papír nebo přímo vinyl. Každý z nás prožívá spoustu problémů. Jestli toužíte spíš po vinylu, tradicí už jsou diáře od . Jsme parta lidí, kteří milují design a kteří se rozhodli ukázat firmám, že papírenské výrobky nemusí být nuda. Vyrábíme designové bloky, zápisníky a diáře.


Snažila jsem se vybírat z těch méně známých, doller nebo diář od ACOS sem tedy nepatří. Oba jsou to nádherní ručně dělaní krasavci a ta láska k jejich tvorbě z nich přímo srší. A ano, i tihle krasavci.


Překrásné ručně vyráběné retro dost nezvyklého tvaru. Deafmessanger jsou ručně dělané diáře , které vyrábí Lubomír Kuča se svým parťákem v malé dílničce na Praze 2. Zajímavostí je, že tyto diáře se prodávají v různých obchůdcích ve krajinách světa na 3 . Sdělení zaměřené na důvod: “Mějte hezčí život díky Diáři pro radost. Naučí Vás všímat si těch hezčích věcí ve vašem okolí.


Poradíme vám, jak vybrat ten nejlepší diář ! Navíc pěkný diář je perfektní dárek, kterým můžete pod stromečkem potěšit své blízké,. Tyto diáře bývají obvykle ručně vyráběné a prodávají se v limitovaných edicích. Poctivá česká ruční práce.


Psací potřeby Parker, tašky na tablety. Zabýváme se výrobou a prodejem kalendářů, diářů a záznamníků. Firma vyrábí a prodává zakázkové tříměsíční, čtyřměsíční, nástěnné a stolní kalendáře, firemní poznámkové bloky, diáře a novoročenky.


Zajistíme zpracování tiskovin . Padělatelé z Číny a Indie vyrábí tabletky z křídy, prachu a špinavé vody a posílají je do celého světa. Zbožňujeme ručně vyráběné zápisníky, deníky, diáře a další. Přijďte se pokochat s originálem do kavárny ve Vodičkově! A mrkněte na video, mamacoffee tam.


Diáře v pevném papírovém přebalu s kapsou a praktickou gumičkou jsou osvědčeným výrobkem naší knihařské dílny. Praktický plastový obal ochrání Váš diář po celý rok a navíc Vám umožní si ho „zkrášlit“ dle svých představ. Vizualita sešitu je umocněna kvalitním knihařským zpracováním a ručně barvenou ořízkou.


Ručně vyráběné cestovatelské deníky, deníčky, zápisníky, náčrtníky nebo malá fotoalba ze 1 recyklovatelného „jemně nažloutlého“ papíru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.