Monday 22 January 2018

Het klasik color vzorník

Odstín: barevných odstínů. Tónovaná, matná, oteru vzdorná, vysoko paropriepustná, rýchloschnúca, interiérová, disperzná farba s vysokou krycou schopnosťou a rozotierateľnosťou na okamžité použitie, dodávaná v základných farebných odtieňoch. Pridať produkt do porovnania. Vzorník barev Het Klasik Color. Název: Het Klasik Color.


INTERIÉROVÁ DISPERZNÍ VYSOCE BÍLÁ BARVA KLASIK - doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, chodby, kanceláře, prodejní prostory. Přednosti: - vysoká bělost. Prodáváme barvy a laky za nejlepší ceny. Nabízíme široký sortiment včetně značek jako HET , Primalex, Dulux. Het Klasik Color je interiérová tónovaná vodou ředitelná disperzní barva k nátěrům minerálních, sádrových a sanačních omítek, zdiva, betonových panelů a monolitů, sádrokartonových, sádrovláknitých a dřevovláknitých desek, papírových tapet k tomu určených, tapet ze skelných vláken apod.


Doporučujeme pro obývací a . TÓNOVANÁ INTERIÉROVÁ BARVA. Het Klasik COLOR je kavlitní tónovaná disperzní barva, vhodná pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory. Další varianty produktu . Het Klasik Color : je tónovaná, matná, otěruvzdorná, vysoce paropropustná, rychleschnoucí, interiérová, disperzní barva s vysokou krycí schopností a roztíratelností k okamžitému použití, dodávaná ve základních barevných odstínech. FARBY - moderné, oteruvzorné náterové farby na steny.


Vzorkovník farieb, priložený pri farbe, vám uľahčí váš výber. HET Klasik COLOR je tónovaná interiérová vodou ředitelná disperzní barva, určená k nátěrům interiéru domů, bytů a nebytových prostor. Сохраненная копия Перевести эту страницу Klasik Color - farebná interiérová farba.


Hodnotenie: Značka: HET. Klasik COLOR je tónovaná matná oteru vzdorná a vysoko paropriepustná rýchlo schnúca interiérová disperzná farba s vysokou krycou schopnosťou a roztierateľnosťou k okamžitému použitiu, dodávaná v základných odtieňoch. Klasik color je tónovaná matná otěruvzdorná interiérová barva k okamžitému použití. Sytost odstínů lze upravit mícháním s bílou interiérovou barvou Klasik také od výrobce barev HET nebo s podobnou . Interiérové farby značky Het. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Vyznačuje se výraznou krycí schopností a roztíra-telností, matným vzhledem a odolností vůči otěru za sucha. Nátěrový film je vysoce paropropustný, . LAZUROL - slabovrstvá syntetická lazura. SOUDAL Luxus - silnovrstvá vodouředitelná lazura.


TIKKURILA VALTTI EXPERT - lazura se včelím voskem. Jihlava Vám na objednání i na počkání namícháme barvy podle vzorkovnic všech významných značek jako jsou: DULUX, HET , XYLADECOR, HERBOL,. Prodejní sklad barev, laků, omítek a lazur.


Nová prodejna s parkovištěm na příjezdu k OC Olympia Plzeň.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.