Thursday 25 January 2018

Papelote diář 2017

A6) kalendáriutýdenní. Již pátá edice diáře zaměřeného na kulturu. Pokud nějaký muž usoudí, že dnešní nákup platí jeho vnitřní žena (a zmíní se o tom na pokladně), může tím ušetřit . V pořadí šestá edice diáře zaměřeného na kulturu vychází z představy kultury coby potravy ducha, a je proto pojata jako menu nabízející pestrou přehlídku chutí.


S koncepcí literárního diáře oslovil Ondřej Buddeus papelote poprvé v loňském roce.

A5) kalendáriutýdenní. Oblíbený diář s kroužkovou vazbou a černými lepenkovými deskami skrytý v textilním obalu s pevně přichycenou záložkou a gumičkou na tužku. Chlopně obalu bezpečně uschovají vizitky a kontakty, které se nemají ztratit. Elegantní design je založen na pevných lepenkových deskách zdobených sítotiskovým motivem či sleporažbou, inspirovanými světem papírových odstřižků. Týdenní kalendárium s volnou stránkou na . Desky skrývají spirálu vazby diáře a jsou doplněny gumičkou, pevně svírající stránky se záznamy.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Můžete si vybrat z dvou variant.

Za prvé zelený diář s obličeji, který je inspirovaný knihou O smrti smrťoucí. Za druhé je to diář barvy noční oblohy se žlutými hvězdami. Obě dvě varianty obsahují týdenní diář , kdy na levé straně naleznete dny v týdnu a na.


Znáte to vzrušení z lovu na bleších trzích, v anticích či secondhandech? Skutečný poklad se může objevit už v příští vteřině, a když po něm skočíte, je váš. Na světlo vynáší poklady z historie papelote či kousky s drobnou vadou, jejichž . Dnes jsem byla v krámku poprvé a určitě ne naposledy :) Nádherné obaly na knížky i bločky, vřele doporučuji.


Nejúžasnější diáře pod sluncem! Leden se pomalu blíží, a proto jsme pro vás připravili soutěž o diáře a kompletní psací výbavu od českého papírnictví papelote. Papelote představuje novou kolekci diářů určených na příští rok.


Je inspirována poetičností světa papírových odřezků, čímž se vrací k samým kořenům papelote ( ve španělštině totiž papelote mj. znamená nepotřebný kus papíru, který se však dá využít k něčemu dalšímu). V případě nových diářů tak daly . Kolekci stylových a pro mnohé nepostradatelných diářů českého papírnictví papelote doplňuje již popáté diář určený všem milovníkům divadla, filmu, výtvarného umění, hudby a knížek. Kulturní diář dostal i letos nový vzhled a je plný zajímavých tipů na kulturní vyžití v příštím roce. Rýchle odoslanie, skvelé ceny.


Nebudeme zastírat, že naší největší srdcovkou je diář od Papelote. Jejich produkty jsou vyrobeny v Čechách z ekologicky šetrných materiálů.

Nabízí celou řadu variant týdenních diářů, měsíčních a dokonce i diář kulturní. Za mne ale přidám doporučení na jinou specialitku s dobročinným .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.