Thursday 21 December 2017

Tónovací barvy hetcolor

AKRYLÁTOVÁ TÓNOVACÍ BARVA - k tónování fasádních a vnitřních disperzních i klasických nátěrů nebo k přímé aplikaci. Přidat produkt k porovnání. Kalkulačka pro výpočet spotřeby tónovací barvy. Tónovací barvy a přípravky.


DISPERZNÍ TÓNOVACÍ BARVA určená především pro vnitřní, případně i venkovní použití. Používá se k tónování vodou ředitelných .

Akrylátová tónovací barva určená k tónování všech fasádních a vnitřních disperzních i klasických nátěrů nebo k přímé aplikaci na zeď v sytém odstínu. Pro tónování: disperzních interiérových barev Junior. Přednosti: pro vnitřní a. Při míchání se postupuje tak, aby nedocházelo k napěnění barvy. V naší nabídce naleznete příznívé ceny na vybraný sortiment zboží, od klasického železářství přes domácí potřeby, barvy laky, nářadí, kamna, žebříky a mnoho dalšího.


Pokud tedy na našich stránkách nenaleznete co hledáte, kontaktujte nás telefonicky . Je matná a výrazně krycí. Můžete ji použít i přímo na zeď. Vyznačují se vysokou barevnou stabilitou.

Lze docílit více než 1barevných odstínů. Jednotlivé odstíny je možné vzájemně kombinovat. HETCOLOR jsou disperzní styren-akrylátové tónovací barvy k okamžitému použití do vnitřních i venkovních prostor.


Jsou vyrobeny ze světlostálých pigmentů a vyznačují se vysokou barevnou stabilitou. Název výrobku: HETCOLOR. Zařazení výrobku: tónovací barvy a přípravky. Stručný popis výrobku: akrylátová tónovací barva s možností přímé aplikace Použití: disperzní tónovací matná barva pro vnitřní i venkovní použití.


K tónování vodou-ředitelných disperzních i klasických barev určených k nátěrům stěn a stropů nebo k . Hetcolor je tónovací matná barva. Názvu: od A do Z, Názvu: od. Zobrazeno – z položek.


Tekuté disperzní tónovací barvy HETCOLOR se používají k tónování interiérových i vnějších maleb. Vyrábějí se ve základních odstínech. Jejich mícháním s bílou malbou v různých poměrech lze dosáhnout rozmanité barevné škály maleb, jednotlivé odstíny lze i navzájem kombinovat.


Univerzální disperzní tónovací barvy do vnitřních i venkovních malířských nátěrů, vhod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Klikněte pro zvětšení Zvětšit.

Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete. Barevné varianty: základní škála je vytvořena mícháním s tónovacími barvami HETCOLOR v předepsaných poměrech. Brillantu Effect míchejte max.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.