Thursday 21 December 2017

Co je wellness

Majitelé firem je poskytují svým zaměstnancům například ve formě firemního fitness centra. Pak jde o pozvednutí morálky zaměstnanců a jejich loajality vůči firmě. K wellness samozřejmě patří i to, co si . Primárne, slovo wellness znamená cestu k súladu mysle, duše a tela.


Cieľom je , aby sa človek cítil dobre, čo by teda malo plynúť z duševnej, fyzickej, okolitej a sociálnej pohody. S označením wellness sa môžeme stretnúť v kontexte s rôznymi pracoviskami .

Laicky by se dalo říci, že je to styl života, který směřuje k co největší fyzické i duševní pohodě skrz celistvou péči o člověka a pozitivní přístup k životu. Cílem wellness je zejména to, aby se člověk cítil dobře a aby v rámci možností zabránil procesu stárnutí. Podle posledních studií můžeme své zdraví z ovlivnit právě.


Být zdravý, vypadat dobře, cítit se skvěle a jednat pohodově, to je cílem wellness – dobrý život. Pro každého něco jiného, protože každý potřebujeme a nebo děláme rádi něco jiného za tím účelem být zdravý, . Pro svoji relaxaci si můžeme zvolit veřejný provoz – wellness centrum, SPA, saunový svět a nebo beauty centrum a využívat společně s ostatními návštěvníky služeb, které provoz nabízí. Pokud si přejeme trochu více klidu a zázemí, volíme PRIVÁT.


Slovo wellness na nás útočí ze všech stran - vaše kamarádky jezdí na wellness pobyty, zaklínají se jím vyživoví poradci, slogan vašeho fitness centra obsahuje slovo wellness atd.

Zkrátka wellness , kam se podíváš. Obecně wellness znamená zdravý životní styl, který vede k harmonii . Chodíte do fitcentra a pravidelně cvičíte? Oprávněně tedy máte pocit, že díky pravidelnému cvičení máte nejen lepší kondici a figuru, ale také jste po cvičení klidnější, vyrovnanější. A ke všemu i plní energie!


Přidejte k tomu správný jídelníček, dostatek odpočinku a váš život bude ve stylu wellness. Právě na těchto principech . Aj u nás počujeme slovíčko wellness stále častejšie. Poznáme ho z televíznych a rozhlasových médií, z billboardov a reklamných letákov, časopisov či novín. Boli sme zvedaví, čo si ľudia predstavujú pod pojmom wellness , a preto sme si spravili malý . Je to integrácia tela, mysle a ducha, a uznanie, že všetko, čo robíte, myslíte si, cítite a veríte, má vplyv na váš zdravotný stav. Ostatné časti wellness sú úplne nepochopiteľne a hlavne neopodstatnene odsúvané do pozadia a prehliadané.


Výsledkom úvah odborníkov v spolupráci so širokou laickou . Málokdo ví, co to vlastně wellness ve skutečnosti je. Významově by se dalo překládat jako „vše příjemné, vše dobré, plně zdrav“. Ale málokdo by dokázal přesně říci, co wellness je.


Všichni lidé znají různé wellness sauny, wellness kluby, wellness centra, wellness pobyty a další spojení se slovem wellness , ať se již jedná o činnosti nebo výrobky.

Mnoho z činností wellness. Kto by z nás nemal rád relaxovanie v saune, vírivke, pri masáž, či počas procedúry. A viete čo vlastne znamená slovo wellness ? V poslední době je slovíčko „ wellness “ velmi často používané. I vy jste ho pravděpodobně slyšeli.


Wellness se stalo v poslední době velmi módním slovem. Nejčastěji se používá ve spojitosti s různými pobyty, procedurami atd. Víte přesně, co znamená ? Slova wellness je z angličtiny a označuje harmonii těla, duše a mysli.


Poprvé ho použil Halbert . Obecná definice slova wellness je cesta k harmonickému vyvážení těla a duše“ Spa je obec v Belgii.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.