Monday 25 December 2017

Tescoma kráječ na zeleninu

Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Nejprodávanější produkty z kategorie. Odřízněte špičku, mrkev zasuňte do kráječe a otáčejte.


Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Kráječe ovoce a zeleniny značky TESCOMA. S kráječem na jablka DELÍCIA připravíte snadno a rychle rovnoměrně tenké klínky z jablek nebo vyzrálých hrušek a současně je zbavíte jádřince. V čem je kráječ na jablka.


TESCOMA kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem - dárek. Hledáte kráječ na ovoce a zeleninu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Küchenprofi ruční kráječ na hranolky a zeleninu , nerezový. Tescoma Handy kráječ na cibuli. Za více než týden Osobní odběr zdarma.


Struhadlo pro strouhání, plátkování potravin, přípravu strouhanky, vyrobeno ze speciálně tvrzených vysoce odolných plastů, bubnová struhadla. Mlýnek na strouhanku HANDY se čtyřmi nástavci je vynikající pro snadnou a rychlou přípravu. Vhodné i pro strouhání ořechů, zeleniny , sýra, čokolády, piškotů apod. Určeno pro snadné krájení vařené mrkve, petržele, celeru, brambor apod. Velmi oblíbený spirálový kráječ na ovoce a zeleninu s velice jednoduchým ovládáním a vysokým výkonem.


S tímto kráječem nakrájíte ovoce nebo zeleninu snadno a rychle. Je vyroben z vysoce kvalitního plastu a vybaven třemi vyměnitelnými nerezovými čepelemi, pro vytváření plátkových spirál, ovocných nebo . Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Vynikající pro podávání zeleninových polévek dětem.


Záruka na výrobek: 3roky. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Pořiďte si do vaší kuchyně kvalitní kráječe ovoce a zeleniny a ulehčete si práci s krájením. Pomocí kráječů zeleniny a ovoce je totiž možné vykouzlit perfektní zeleninovou nebo ovocnou ozdobu na každém talíři, míse, či misce a umocnit tak celkový dojem při.


Speciální vlnkovací kráječ z řady PRESTO CARVING pro ozdobné krájení zeleniny a ovoce. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.