Monday 25 December 2017

Káva sýkora pardubice

Сохраненная копия Перевести эту страницу Prodejna - servis. Neobyčejně dobrá káva , z obyčejné malé české pražírny. Praženo tradičním způsobem podle původní receptur dědy Viléma Sýkory , zakladatale rodinných tradic poctivého českého pražení. Káva je středně pražená a praží se každý den čerstvá podle denní spotřeby! Směs čtyř druhů 1 arabik.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení Káva roku – Kávovary Sýkora , Pardubice , Rosice. Jeho otec, Josef Sýkora , významný obchodník s kávou a koloniálním zbožím, uznávaný znalec a pražič kávy , ho nechal vyučit obchodním příručím, tehdy významnému řemeslu, aby v úctě k tradicím pokračoval v malém rodinném obchodě. Anežkou založil v Pardubicích , v ulici Mezi . Pan Jiří Sýkora – majitel značky i firmy v duchu tradice pečlivě střeží receptury kávy. Pravidelně navštěvuje plantáže se zelenou kávou, kde si kontroluje sklizně, zpracování a uskladnění. Sýkora Jiří - Servis kávovarů - Dodáme kávovary JURA a SAECO, espressa, presovače, překapávače, kávy a automaty na kávu , domácí kávovary i automatické profesionální.


Svou recepturu složení a pražení kávy po generace střežili a předávali svým potomkům až do dnešních dnů. Po válce pokračoval v tradici a pražení v Pardubicích ve svém koloniále pan Vilém Damián Sýkora , který dál předal receptury svému synovi Jiřímu. Jsme dodavatelé, dovozci a výrobci čerstvé kávy a čaje. Zakázán vstup se zvířaty Akce je vhodná pro děti. Místo konání, Zámek Pardubice - Východočeské muzeum ( Pardubice ). Datum a čas konání, st 13.


Přístupné pro vozíčkáře, Ano. Zdroj dat, Zámek Pardubice - Východočeské muzeum . Možnost ochutnávky čerstvě pražené kávy přímo z pražírny. Před návštěvou objektu doporučujeme si pro jistotu ověřit . Internetový i kamenný prodej a servis kávovarů. Prodáváme kávy , čaje Gatuzo, horké čokolády i espresso.


Provozujeme také muzeum kávy a pražírnu. Poskytování servisních služeb. Nejbližší podobné firmy :  . Globus, Poděbradská 29 Pardubice.


Uchovejte vzpomínku na Váš nejkrásnější den v podobě originální svatební ražby s Vaším jménem a jménem Vaší vyvolené a samozřejmě s datem vaší svatby, darujte k významnému výročí nebo jubileu originální dárek v dárkovém balení, uchovejte vzpomínku na významný životní den. Už jste ochutnali výbornou Vilémovu kávu z rodinné pražírny pana Jiří Sýkory z Pardubic ? Vilémova káva od pana Sýkory je směsí čtyř druhů 1 arabik ze tří kontinentů mimořádně vyvážené chuti s jemným nádechem hořké čokolády a karamelu s velmi jemnými tóny citrusu. Golf Resort Lázně Bohdaneč.


Jiří Sýkora , Pardubice , let - Obchodní rejstřík, propojení na firmy, historie změn v rejstříku. Zde najdete informace o osobě Jiří Sýkora , let, s bydlištěm v obci Pardubice. Zapsán společník s vkladem VELKOOBCHOD KÁVA ČAJ ŠUSTEK - SÝKORA s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.