Thursday 28 December 2017

Prodejna biopotravin a zdravé výživy vegetariánská restaurace country life praha 6

Dejvická restaurace propojená s naší prodejnou nabízí veganské a vegetariánské pokrmy teplé i studené kuchyně. A také výborné občerstvení v přilehlé restauraci. Veganská restaurace s možností příjemného posezení poskytuje širokou nabídku teplých i studených pokrmů. V Melantrichově ulici najdete naši prodejnu biopotravin a zdravé výživy , specializovanou prodejnu bezlepkových potravin a restauraci.


Každý den je pro vás připravené snídaňové a obědové menu, samoobslužný salátový bar a nabídka sendvičů, moučníků a také čerstvě lisovaných ovocných a zeleninových šťáv. Vaříme z dostupných biopotravin. Všechny pokrmy je možno odnést s sebou. Bioprodejna nabízí: biopotraviny a produkty zdravé výživy , nápoje, fair trade produkty, doplňky stravy, ekologickou drogerii, přírodní kosmetiku, aromaterapii.


Nabízíme preparáty Joalis a . Farmářské produkty a pečivo z vlastní biopekárny. V naší prodejně najdete široký sortiment potravin pro zdravou výživu , pro alternativní stravování - vegetariánská , makrobiotická, bezlepková, syrová (raw food), bio. Děkujeme všem, kteří nám zasílají nové, nebo aktualizují starší informace o prodejnách zdravé výživy v ČR, či nás upozorňují na nedostatky či úpravy.


Vegetariánská prodejna , nabízí zde sortiment zdravé výživy a přírodní kosmetiky, malou galerii a knihovničku. Praha hlavní městoAlafia. Největší výběr biopotravin v ČR, bioovoce a zelenina, racionální výživa , čerstvé . Biopotraviny a zdravá výživa - provozujeme velkoobcho bioprodejny, vegetariánskou restauraci a bistra, e-shop, ekofarmu a biopekárnu. Ceny jsou o něco vyšší . Country Life , Melantrichova – Tel. Vegetariánská restaurace – nabízíme zde samoobslužný výběr, teplou i studenou kuchyni, salátový bar.


Alena Biedermanová Vedoucí prodejny. Od počátku jsme chtěli pohlížet na zdravý životní styl komplexně. Biopotraviny , bezlepkové a dia produkty, zdravé mlsání, bylinné směsi a čaje, koření celého světa, vonné tyčinky, přírodní kosmetika, potravinové doplňky. Prodejna zdravé výživy a vegetariánská restaurace.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Provozujeme vegetariánskou restauraci a prodejnu biopotravin v centru Prahy. Zkuste jít zdraví naproti. Naše lékárna v Praze nabízí pestrou. Mohlo by se zdát, že bio obchody v Praze rostou jako houby po dešti.


To je jistě pravda, ale. Jako mnohé bio prodejny , je i tato. ZDRAVÝ ŽIVOT - prodejna zdravé výživy a biopotravin , Lidická 2 Brno, Po - Pá 8. Velký výběr salátů, hotová jídla např. COUNTRY LIFE - prodejna zdravé výživy , Čs.


ROBI masa, speciality vegetariánské a makrobiotické kuchyně, polévky zákusky, . První z nich byla prodejna v Melantrichově 1 otevřená již na. Kojenecká a dětská výživa.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.