Thursday 28 December 2017

Plastové regály do domácnosti

Ke snadné montáži regálů nepotřebujete nářadí. Díky jednoduše spojovatelným policím si můžete vytvořit celý regálový systém. Bez zbytečného zabírání místa na ně bezpečně a přehledně umístíte vše potřebné a už si nikdy neukopnete palec o box na nářadí, nebo nevylijete povalující se barvu.


Vyberte si z naší široké nabídky regálů přesně takový, který bude jako dělaný právě pro vás! Výhodou policového regálu je jeho jednoduchá montáž a demontáž bez použití nářadí. MANUTAN, základní, x 39. Nabízíme praktické a vkusné plastové regály do domácnosti , kanceláře, sklepa či garáže.


Kvalitní materiál italské výroby garantuje nosnost až kg. Nosnost na polici začíná od kg. Plastové provedení přináší snadnou údržbou, . Ideálny aj do vonkajšieho prostredia vďaka ľahko umývateľnému a antikoróznemu povrchu. Vhodné jsou do domácností , skladů, sklepů, garáží nebo veřejných prostor.


V každém skladu, garáži i dílně, ale také v domácnostech je potřeba zajistit dostatek prostoru pro skladování nejrůznějších materiálů. Toho lze pochopitelně dosáhnout mnoha způsoby. Doprava zdarma a záruka let na vše.


Profi dodavatel kancelářské židle, křesla, vybavení kanceláře. Regál Jupiter je vhodný . Každý se doma setkal s nedostatkem místa, nepořádkem. Ve sklepě se dobře uskladňují, potraviny. Do našich regálů, vložíte bedny s jablky, bramborami.


Uskladníte různé velikosti sklenic. Do regálů ve sklepě si můžete vybírat jakou věc uskladníte ve spodní a horní části, bývá zde většinou rozdílná teplota. Na plastových policiach možno skladovať aj zabalené potraviny. Oblasti využití pro plastové regály BASIC PLAST jsou velmi široké, nachází své uplatnění jako regály do domácnosti (garáže, sklepy, pracovny, dílny, ateliéry), ve firmách (dílny, sklady, archivy, prodejny) a také na úřadech (archivy, sklady kancelářských potřeb).


Navíc regály za trvale nejnižší ceny. Obrázek Dětská skříň Klups Paula Latte. Hledáte levné plastové regály do domácnosti nebo do dílny? Podívejte se na naši nabídku. Unesou těžkou váhu a navíc jsou velmi snadné na montáž.


Police do pokojíčku pro Vaši malou princeznu. Zvládne ji prakticky každý a to během pár minut. Policové regály z plastu jsou vhodné . Nakupujte plastové policové regály za super ceny.


Najdete u nás regály vhodné do domácnosti , garáže, skladu i dalších prostor.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.