Thursday 30 November 2017

Pronájem bytu praha 9 prosek bez realitky

Lovosická, Praha Prosek. Byt má plovoucí podlahu v pokoji, dlažbu v předsíni a kuchyni, kuchyňskou linku s dvouvařičem, vestavěnou skříň v kuchyni, a vestavěnou skříň v předsíni. Bytový Park Prosek I, Praha – Střížkov s výbornou dopravní dostupností (MH metro C – Střížkov).


Celková výměra podlahové plochy včetně. Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a. Zárybské ulici Praha - Prosek. Nabízím pronájem garsoniéry o velikosti 19mna Veletržní ulici ( Praha 7).


Je vybavený malým kuchyňským koutem, malou koupelnou s pračkou, ledničkou, mikrovlnnou troubou, v obývací místnosti pohovka a šatní skříň. Byt je v druhém podlaží (1. patro), okna do tichého dvora. Výborná lokalita, minut od zastávky metra . Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt , dům či pozemek.


Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost. Pracujeme pro vás už od r. Upřesnění: Kabešova zobrazeno: 683x. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Nabízíme vám k pronájmu krásný, vybavený nový byt, který se nachází ve 4. Litvínovská, Praha , Prosek. Přidat do oblíbených Odebrat z oblíbených . Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů.


Profesionální služby, obsáhlá nabídka a možnost koupit byty v Praze bez realitky online. Pokud však chcete ušetřit nějakou tu tisícovku navíc a zajímají vás byty a domy určené k prodeji, vyzkoušejte efektivnější způsob – prodej bytů bez realitky ! Pronajmu krásný, plně zařízený byt s balkonem v blízkosti metra B(Hloubetin 100m), a OC Černý most. Kč měsíčně za nemovitost.


Byt se nachází na Proseku ( Praha ) nedaleko od centra a MHD (autobus, metro C) je v přímé blízkosti. Více informací: soukromá nabídka, žádná provize, nejsem realitka ! Vám zprostředkuje možný p. Podnájem, pronájem bytu Praha , Brno, ČR, zdarma, podnájem, spolubydlení, inzeráty bez realitky , pronájem bytu od majitele.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.