Thursday 30 November 2017

Ceník autolakýrnických prací

Ceník lakování a autolakýrnických prací. Cena obsahuje kliky, lišty, kryty zrcátek pokud jsou součástí lakovaného dílu a ve stejné barvě lakovaného dílu. V případě, že zákazník požaduje pasování počítá se hodinová sazba karosáře dle ceníku pobočky . Pracujeme v lakovacím a. Hodinová sazba lakýrnických prací je 5Kč bez DPH. Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu.


Do jedné nezávazné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. Na základě vašich zadaných položek a požadavků Vám nabídneme naše kvalifikované a důkladně prověřené řemeslníky, kteří jsou nejvhodnější pro vaší zakázku. Ceny lakýrnických prací včetně matriálu jsou bez DPH. Ceny platí při lakování nových dílů.


U mírného poškození se cena zvyšuje cca o , u středního poškození. Po dohodě i motocyklů nebo zámečnických výrobků. Máme vlastní míchárnu barev a to klasických laků i metalíz. Vždy se řídíme požadavkem zákazníka.


AUTOLAKOVNA OPATOVICE – lakování osobních automobilů, UL letadel, lakování motocyklů, lakování technologických a konstrukčních celků, lakování garážových vrat, renovace laků – leštění, přeleštění laku, lakování příslušenství, klepaných dílů, disků, lakování . Předběžná cena autolakýrnických prací se stanovuje při přejímce zakázky . Nabízíme komplexní autolakýrnické práce a dodáváme materiály PPG a kvalitní zahraniční materiály. Dále nabízíme drobné opravy karoserií. Nabízíme autolakýrnické práce včetně drobnějších autoklempířských prací. Autolakýrnictví a pneuservis Smutný Václav.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Auto CB, Mototechna, Naver, s. LAKOVANÝ PŘEDMĚT, BARVA, METALÍZA, PERLEŤ. Expresní oprava autolaku za překvapivě nízké ceny. Naše technologie opravy autolaku je až o levnější než u konkurence! Missing: autolakýrnických ‎ prací Roman Ziegler: AUTOLAKOVNA, AUTOKLEMPÍRNA, KAROSÁŘSKÉ.


Ze všeho nejdřív vám chci poděkovat za vaše kladné ohlasy a slova uznání. Provádíme i lakování plastů. Je vidět, že dnes již zákazníci umí ocenit přátelský přístup a profesionálně odvedenou práci. Jan V některých případech mají autoopravny vlastní ceníky prací za jednotlivé, často se opakující úkony.


Ve většině autoservisů se pohybuje hodinová sazba obdobně jako u prací automechanických. Střední hodnota je 3Kč. Těmito pracemi se zabývá .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.