Thursday 30 November 2017

Dětská jídelní sada porcelánová

Oblíbené dětské porcelánové sady s motivy Krtečka, Čtyřlístku, Hello-Kitty. Kč - 4Kč v obchodech Porovnat . Hodnocení produktu: 1 (recenze). Kvalitní a hezká jídelní sada pro každodenní stolování vašich dětí.


Obsahuje hrnek, mělký a hluboký talíř. Jedním z nejoblíbenějších a nejprodávanějších dekorů je postavička Krtka, na kterou má naše společnost uzavřenou exkluzivní smlouvu pro český trh. Výrobky pro děti jsou z hlediska zdravotní nezávadnosti v. Pestrá nabídka jídelních sad od značek Avent, Bibi a dalších. Velká sada obsahuje: lžičky, kelímek, velká miska, a hluboký talířek. Pacific Baby bambusové nádobí krémové.


IHNED k odeslání, u Vás již 20. Dětskou jídelní sadu Krteček a kačenka ocení všichni milovníci českých pohádek. Tato jídelní sada se skládá ze tří pohádkových kousků, které jsou vyrobeny z porcelánu. Hrníček, talířek a jeden hluboký talířek třeba na polévku nebo kaši. Vaše děti bude jídlo konečně bavit a stejně jako krteček budou objevovat svět.


Pro děti jen to nejlepší - krásné a zdravotně nezávadné jídelní sady a soupravy pro děti. Pestré jídelní sady a soupravy s dětským motivem. U dodavatelů pečlivě vybíráme pouze hezké jídelní sady a soupravy pro děti.


Nabízené soupravy vynikají. Sháníte porcelánové dětské jídelní sady Krteček, BANQUET - ks a rádi byste dobrou cenu? WMF Dětské nádobí Mickey Mouse, dětská jídelní sada Disney ks, s příborem. U nás nakupujete za trvale výhodné ceny.


Sada jídelní porcelánová s dekorem RYTÍŘ potěší vaše děti. Sada obsahuje hrneček, hluboký a mělký talířek. Dětská jídelní souprava s motivem postaviček z časopisu Čtyřlístek (modrý hrnek) je vhodná do mikrovlnné trouby a myčky nádobí.


Orion domácí potřeby, zahradní nábytek. Jedinečné porcelánové soupravy obsahují dětský hrníček, dětský talíř a dětskou polévkovou misku. Dětský jídelní talíř, miska na polévku a hrníček v soupravě BAMBINI, víly.


Porcelánové nádobí pro děti je zařazeno do sortimentu BAMBINI vůbec poprvé, a to na přání mnoha maminek.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.