Friday 24 November 2017

Fasádní barvy vzorník primalex

Byl vytvořen na základě názorů a shody velkého množství pracovníků z oblasti vědy, architektury, psychologie, módního návrhářství. Lze ho využít pro posuzování barev do bytu, fasádních barev ale také. Primalex SILIKONOVÁ FASÁDNÍ BARVA (dříve FM8) je speciální fasádní nátěrová hmota připravená k obarvování do pastelových, středních i sytých odstínů v tónovacích automatech Primalex. Všechny tyto produkty je možné používat pro nátěry fasád , kterým . Nové barevné odstíny v řadě Primalex Plus barevný.


Primalex Inspiro, interiérové nátěry, barevné interiérové nátěry, barvy na zeď. Doporučujeme aplikaci ve dvou vrstvách. Přídržnost k betonu ( MPa), min. Propustnost pro vodní páru sd (m), max. Obsah těkavých látek ( ), max.


Vysoce kvalitní akrylátové, silikonové a silikátové fasádní omítky a báze. Výborná kryvost a snadné nanášení. Prodáváme barvy a laky za nejlepší ceny. Nabízíme široký sortiment včetně značek jako HET, Primalex , Dulux.


Primalex je bezpochyby jednou z nejznámějších a nejpoužívanějších malířských barev v České republice. Kořeny značky sahají do hlubokého socialismu, na konci 60. Primel v národním podniku Chemická keramika Břasy. A nyní budou hrát prim barvy!


Díky možnosti vypůjčení vzorníků barev HORNBACH si můžete ve vaší prodejně HORNBACH vypůjčit celé spektrum barev nebo zakoupit v e-shopu. Zde jsme pro vás připravili přehled všech nejdůležitějších informací o vzornících barev a službách. Silikátové fasádní barvy. Tentýž odstín fasádní barvy Vám díky automatu, na kterém lze opakovaně namíchat naprosto přesné odstíny, rádi opět namícháme.


Nabízíme Vám také možnost namíchání malířské barvy na počkání, dle odstínu, který si ze vzorníku vyberete. Fasádní barvy vzorkovník a také pro malířské barvy vzorník Primalex Vám rádi . Vzorník barev Primalex - BONUS. Tradiční český výrobce barev a nátěrů fy Primalex nabízí ve svém sortimentu barev interiérové a fasádní barvy a omítky.


Interiérové barvy se tradičně prodávají v bílé barvě a je možno si je . TIP: Nevíte jaké odstíny na stěny použít? Nechte se inspirovat a odstíny barev si vyzkoušejte na stránkách výrobce Primalex. Z nabídky akrylátových fasádních barev Primalex můžete zvolit buď kategorii fasádních bílých barev a nebo Kolorovací systém, kdy Vám dle vzorníků namíchají akrylátovou fasádní barvu podle Vašich představ. Vybírat lze přitom z tisíců nejrůznějších odstínů. Dokonalou přesnost odstínu zajistí počítačové . Na počkání Vám můžeme natónovat všechny druhy interiérových a fasádních barev , omítek, syntetických a vodou ředitelných barev i lazur.


Fasádní silikonová barva s vynikající kryvostí, odolností proti povětrnostním vlivům a zašpinění.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.