Friday 24 November 2017

Elektrický sušák ručníků nerez

Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapoje. Je vyroben z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší koupelně ojedinělí vzhled. Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší koupelně ojedinělý . Výrobce: SAPHO Všechny produkty série: pro více sérií.


Elektra - efekticní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi.

Elektrické otopné těleso je určeno k nahřívání a sušení ručníků , které oceníte především v zimním období. Uvnitř topného tělesa je umístěn odporový drát bez použití . Na spodní hraně vertikálního profilu je integrován vypínač. S60K bílý elektrický sušák ručníků. S60K nerez elektrický sušák ručníků.


V koupelnách a sprchách lze radiátor instalovat do prostor. Do nabídky Českých koupelen jsme zařadili i tento designový eletrický sušák SA- line PASADOR, který je určen k nahřívání a sušení ručníků. Uvnitř tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi.


VENUS, VE3SS, 6x 9mm elektrický sušák , leštěná nerez.

Materiál: leštěná nerez. Elektrické věšáky Venus a Fenix jsou velmi praktické a flexibilní vyrobené z leštěné nerezové oceli. Otočná ramena poskytují minimalistický vzhled. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožňují snadné zavěšení ručníků.


Tento elektrický sušák je . Užijte si svou koupelnu pěkně zatepla. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Díky způsobu vytápění „SUCHÁ BÁZE“ zaručuje dlouhou životnost. Součástí elektrického sušáku je vypínač VS1.


VE2SSKoupelnové radiátory. W - možnost skrytého el. VENUS elektrický sušák ručníků , - povrchová úprava leštěná nerez - Š-6- V 750mm - ramena jsou otočná o 1stupňů - sušák je vytápěn el. Cena produktu bez dopravy. LINER s možností montáže více sušáku nad sebou nebo vedle sebe je vhodný pro sušení ručníků nebo rychlého sušení oblečení a lze jej použít jako pravou a levou montáž technická spec.


Elektrický sušák ručníků , hranatý, 800x500mm, 55W, nerez ( ER4). Elektrické sušáky Venus a Fenix jsou velmi praktické a flexibilní vyrobené z leštěné nerezové oceli. Elegantní nerezový sušák s připojením do zásuvky.


Sušák Fenix rovnými rameny.

Nerezový sušák s připojením do zásuvky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.