Tuesday 26 September 2017

Ruční hřebenový lis bazar

Inzeráty lis - aktuální inzeráty na Sbazar. PARAMETRY: Hmotnost kg, Rozměry balení 460x460x200. Kč , Valašské Meziříčí Prodej Prodám malí ruční lis vícechodý zavit, používaný funkční. Prodám Dohodou , Zlín Prodám trapézový šroub včetně matice vhodný pro lis atd.


Vysocekvalitní stojan z šedé litiny zajišťuje extrémě vysokou lisovací. Ruční hřebenový lis Holzmann DOP . Vhodný pro lisování, rovnání, ohýbání. Kč , Praha Lis na ovoce a víno Zachovalý lis na ovoce umožní bez námahy lisovat vlastní ovocné mošty na víno a cider.


Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - Lis rucni. APR-ruční mechanický lis s ráčnou a otočnou pracovní deskou TOPLAND. APR-je vybaven ráčnou pro snadnější obsluhu kratšími pohyby pákou.


V pracovní desce jsou čtyři volitelné šířky drážek. Používá se na lisování a rozlisování ložisek, pouzder a mnoha dalších . Stříhání nůžkami na celé pracovní délce. Mezera mezi horní stranou lišty a dolní hranou je 7-8cm. Stolní vřetenový lis ruční.


Stroj je možno po dohodě odzkoušet na naší adrese. Prodám ruční litinový hřebenový lis ve výborném stavu. Preferuji osobní převzetí. Použitý excentrický lis LE 1C, r. Parametry : jmenovitá síla 15kN, max.


Lis je plně funkční, možná osobní prohlídka. Typ, Výrobce, Rok výroby, Rok GO, Parametry. Dodáváme ruční lisy (silné ruční hřebenové lisy vhodné pro lisování kroužků, silné a přesné vahadlové lisy vhodné pro různorodé aplikace, universální vřetenové lisy pro různorodé aplikace vhodné pro potahování knoflíků), pneumatické i. Přejdi na detailní informace o Lis pneumatický s elektrickým ovládáním - bazar. Hydraulicke cerpadla,servocerpadla zetor. K cerpadlam komplet pripojenia, hriadele, spojky, domec s remenicou, v ponuke aj rucne hydraulicke pumpy.


Nové, záruka, najlepšie ceny, mozna dobierka, u vás na druhý deň. Půdorys 6x 7mm se stolem. Další informace společně s cenou na vyžádání. Kategorie: Prodané stroje, Obráběcí stroje. Chcete prodat přebytečný stroj?


Klikněte zde a pošlete . Uložení tyče a pastorku je kluzné v litině. K lisu je moľno doobjednat .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.