Tuesday 26 September 2017

Starožitný nábytek aukro

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Aukro vás ochrání, nakupujte bez obav.


Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného. Jedná se o čtveřici skříní, stůl a dvě postele.

Do nábytku nedělám tak netuším, zda je to dobré, k renovaci, nebo akorát na spálení :-D Ale nařezat ho do kamen mi příjde škoda. Tato nabídka od prodejce AntiqueWorld byla archivována dne 30. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Starožitný nábytek na Sbazar. Find this Pin and more on sekretáře by petrrufus.


Podám starožitný sekretář z 50. Případně zboží můžete zakoupit přes které garantuje kupujícím bezpečné nakupování.

Kde koupit krásný starý nábytek ? Starožitný nábytek Už je to tady delší dobu, ale kdyby náhodou, tak já nakupoval přes server České Starožitnosti a je tam dost velkej výběr nábytku atd z více antiků. Nečekejte na lepší příležitost a udělejte si radost ještě dnes. V sekcích týkajících se sběratelství a starožitností nabízejí lidé k prodeji desetitisíce položek od pohlednic přes hračky až po nábytek nebo obrazy. NÁVOD - Kuchyňka pro děti ze starého nábytku - pro inspiraci. Děkujem Koukněte na aukro , tam bývají často hezké kousky skoro zadarmo.


Nábytek , postýlky Bytový textil a doplňky Galanterie Metráž. Ostatní: Nábytek - umělecké a starožitné. Online nákupy starožitností za nízké ceny na Kategorie Starožitnosti a umění nabízí nejen starožitný nábytek , ale i hodiny, zrcadla, lampy . Výkup nábytku Praha a Česká republika.


Možné prodat oba, či jen - obrázek číslo 2. Prodám starožitný nábytek Halabala - obrázek číslo 1. Psací stůl,komoda,sekretář,konferenční stolek,pohovka, křesla. Kompletní originální pokoj první - obrázek číslo 6. Sekretář ě skříň z tých let - obrázek číslo 2. Obývák - obrázek číslo 1.

Luxusní Starožitný psací stůl, druhá . Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.