Thursday 21 September 2017

Mikrovlnná trouba hloubka do 32 cm

Máte vybrané filtry: 28. Hodnocení produktu: 11 (Perfektní)recenze. Vnější nástřik stříbrnou vyp. Mikrovlnná trouba s hloubkou až cm. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Potřebuju poradit, jak jinak, tady se totiž ví všechno. Odešla nám mikrovlnka, myslela jsem, že nová nebude problém, vyberu podle vzhledu a bude to. Chci od ní jenom to základní, ohřívat, případně rozmrazovat.


S mnoha funkcemi jsme už měli a nevyužívala jsem . Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. Volně stojící mikrovlnná trouba. W, stupňů výkonu, objem 36I, TFT- displej, cookControl dětská pojistka, pro zabudování do niky o výšce 45cm.


Mora VMT561X - vestavná mikrovlnná trouba. Ochrana proti otiskům prstů. Montáž trouby do boční skříňky.


Součástí výbavy je také funkce pro rozmrazování a časovač s možností nastavení do minut. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny. Vestavné mikrovlnné trouby. CUBE vám zaručí snadné a intuitivní ovládání.


MIKROVLNNÉ TROUBY S BÍLÝM GRAFICKÝM DISPLEJEM A OBJEMEM l. Přibližná čistá váha (kg) 11. Vlastnosti a funkce: 3D distribuce mikrovln. Jet Start Jet Defrost Dětská pojistka. Rozměry: Výška: 3cm. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


Rádi Vám vypracujeme akční nabídku na požadované modely. Nutná registrace u výrobce. Bližší informace o akci naleznete ZDE. Délka ( Hloubka ) výrobku. SS - nerez nějakou otázku?


Zajímá Vás nějaký detail? Neváhejte a napiště do této diskuze. Pokud se poohlížíte po vestavěných mikrovlnkách, stále dbejte na to, co umí, ne jen na to, že ji můžete začlenit do kuchyňské linky. Typ ovládání: Digitální. Nabízíme spolehlivé vestavné ( vestavěné ) mikrovlnné trouby za vždy momentálně nejnižší možné ceny na českém trhu.


AEG Amica Bauknecht Beko Brandt Blomberg Bravo Candy . Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Zboží je 1 funkční a. Obsab balení: mikrovlnná trouba Samsung MS28F303EAW .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.