Thursday 21 September 2017

Montáž shrnovacích dveří

Interiérové dveře Zlomek - Skládací dveře - montážní. V malém prostoru mnohdy otevřené dveře překážejí nebo blokují dveře sousední. Lamelové shrnovací dveře. Vše potřebné k montáži je ke dveřím přiloženo.


Z nářadí využijeme vrtačku nebo akumulátorový šroubovák a ostrou pilku s jemným ozubením, kterou může nahradit pilka na kov. Po prohlédnutí návodu si vedle sebe uspořádáme na podlahu jednotlivé díly, které spolu . Montážní návod shrnovacích dveří LUCIANA. Pokud Vám vyhovuje výška zakoupeních dveří, můžete přejít přímo k jejich instalaci bez zkracování délky lamel. MONTÁŽNÍ NÁVOD dveří MELODY. Instalace horního profilu - Změřte šířku otvoru pro shrnovací dveře a upravte horní vodící profil na délku o mm kratší, než je tato šířka.


Horní profil jednoduše upravíte pilkou na kov. Dodaný nosný profil naměříme na požadovanou délku dle šířky zárubně (otvoru) pro shrnovací dveře a eventuelně ho . Posuvné dveře na celou výšku připomínají hezkou vkusnou harmoniku. Lze je namontovat z libovolného počtu jednotlivých panelů (do m šířky), a také snadno demontovat. Před přistoupením k montáži je třeba změřit šířku výklenku na dveře (ve světle), což umožní zachování vůle . Upravte délku vodícího profilu (nosný profil č.01) podle šířky zárubně dveří.


Vyznačte ostrým předmětem otvory pro jeho připevnění a vyvrtejte otvory o průměru 3mm. Navlékněte jezdce do vodícího profilu (nosný profil č. 01). Před použitím je vhodné horní vodící profil promazat (např. Indulonou).


Z důvodu technologie výroby mohou mít dveře mírně nepříjemný zápach, který během několika dnů vyprchá. Pro urychlení je možno použít různé antistatické čistící prostředky s aromatickými prvky (např. Pronto). Dveře dodáváme ve standardním provedení v plné variantě (bez prosklení) nebo se třemi řadami skel typu Niagara čirá. Návod na montáž plastových obložek Hopa Návod na montáž shrnovacích dveří Hopa.


Snadná a rychlá montáž do jakéhokoliv stavebního otvoru, téměř libovolný rozměr dveří, barevná kombinace. Shrnovací či skládací dveře jsou praktickým doplňkem domácnosti. V současné době už jsou shrnovací dveře konstrukčně i designově laděné tak, aby se hodily i do hodně moderního bytu. Výroba shrnovacích a posuvných dveří. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba NEJDVEŘE.


CZ, Okna Vekra, OKNOTHERM, spol. Předností shrnovacích dveří je snadná a rychlá montáž do stávajících zárubní nebo obložení dveří vyrobeného na přání zákazníka. Jak na montáž shrnovacích dveří. Montáž shrnovacích dveří je snadná, příklad níže je postup montáže shrnovacích dveří do klasických panelákových zárubní. Video s montáží různých typů dveří naleznete zde.


V každém balení dveří je montážní návod přiložen.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.