Thursday 21 September 2017

Matematika pro předškoláky online

Učíme se počítat postupně do do 1 do až do 100. Ve hře si můžete nastavit rozsah čísel. Hry obsahují pěkné obrázky a andílek povzbuzuje děti při prvním objevování základů matematiky.


Za správné odpovědi sbírají děti hvězdičky a čeká na ně . Myslíte si že to zmáknete?

Sheep land je hra věnována. Lze samostatně povolit následující matematické funkce: sčítání, odčítání, násobení s dělení. Dále určíme maximální hodnotu čísla se kterou budou děti počítat.


Pomocí počtů překonej logické hádanky, objevuj nové úrovně a nasbírej spoustu bodů. V některých hrách můžeš rozluštěním hříčky odemknout speciální postavy a úrovně. S každou správnou odpovědí a úspěšně dokončeným kolem pocítíš, jak se tvoje matematika zlepšuje! Počítej o sto šest, stavěj číselné věže a začni .

Vaše dítě musí cítit, že si opravdu hraje. Jednou ze základních vě které musí vědět všichni, je. Matematika je ale v tomto případě to, co nás zajímá. Procvičování matematiky , sčítání a odčítání do deseti. Některé děti čísla a počítání baví a chtějí si tyto dovednosti pilovat a procvičovat, jiné děti zase nebaví a většinou se tedy o to víc potřebují matematice věnovat.


Aplikace - Recenze na Android hry, stovky přehledně řazených her pro váš Android telefon nebo tablet. Příklady z matematiky pro 1. MatMat nabízí procvičování základoškolské matematiky , které vede k osvojení a zautomatizování základních matematických dovedností: počítání do 1 číselná osa, sčítání a odčítání do 10 malá násobilka , celočíselné dělení a další. Trénování a procvičování matematických úloh pro děti na základních školách. Pokuste se být co nejlepší z celé hry. Pokud má i vaše ratolest s počítáním příkladů problémy, pomůžou vám výukové online hry, o kterých bude řeč v tomto článku.


Kolíčky a počty Tato sada obsahuje kolečka na procvičení počtů a číslic 1-6. Systém s barevnými dřevěnými kolíčky se stává pro děti zajímavý a kromě. Označ správný počet předmětů.


Spočítej rybičky a označ správné číslo.

Můžeš si vybrat ze čtyř velmi jednoduchých her. Celkový součet kostiček má dát požadované číslo. Vše stihni v časovém limitu. Sčítání do deseti s robotem. Vyber si početní operaci . MATEMATIKA PRO PRVŇÁČKY.


SIMPSONOVI - web věnovaný známé rodince! Hry online na téma oblékání panenek a celebrit dívčí hry, hry pro nejmenší, dětské hry. List je určený předškolákům.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.