Wednesday 5 July 2017

Táborová lékárnička

Minimální rozsah vybavení táborové lékárničky. LÉČIVÉ PŘÍPRAVKY (pouze ty, jejichž výdej není vázán na lékařský předpis (v závorce jsou uvedeny příklady konkrétních léčivých přípravků). Sekce: Učení Skautská praxe.


Je však jistota, když si lékárnu pořádně vybavíte, protože, když pak něco chybí, může to být problém. Co tedy musí obsahovat kufřík táborového zdravotníka ? Z léků pouze ty, které nejsou na předpis. I tak je jich ale požehnaně – téměř druhů. Na zvýšenou teplotu, bolesti hlavy, nevolnost, dýchací potíže či kašel.


K dispozici musí být také živočišné uhlí, mast na popáleniny a . A co obsahuje naše táborová lékárnička ? Nejen že každý oddílák má u sebe svou vlastní lékárničku pro poskytnutí neodkladné první pomoci a pro ošetření drobných ran v terénu mimo tábor, máme dvě velké zachranářské brašny (jednu jako sponzorský dar od S.P.M Liberec - děkujeme) plné zdravotnického materiálu , . Zdravotník má pohotovost hodin denně po celou dobu konání. Léčivé přípravky (pouze ty, které dostaneme bez předpisu). Praktická lékárnička pro sport a cesty. Doporučené základní vybavení lékárničky.


Не найдено: táborová Novelizace tzv. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу янв. Upravil se rovněž minimální rozsah vybavení lékárničky pro zotavovací akce pro děti a pro školy v přírodě, kde došlo k vypuštění: o tablety nebo čípky proti bolestem.


Lékárnička však musí nově obsahovat: o přípravky proti teplotě a bolestem . Lekárnička First Aid Pack v tvare batohu je ideálna na túry, ktorých sa zúčastňuje väčšie množstvo ľudí. Rovnako je vhodná ako táborová lekárnička , prípadne lekárnička na školské výlety. Obchod overený zákazníkmi. Jak vypadá taková táborová krabička- lékárnička ? Nesmí chybět DAPIS gel, krém na opruzeniny (vyplatí se mít ho s sebou hlavně na skautských a jiných stanových táborech), ARNIGEL, levandulový nebo tea-tree krém.


Do plastového vajíčka jim odsypu několik krizových pastilek – Rescue Remedy. Tábory alebo oddelené táborové skupiny. Seznámím se s povinným vybavením táborové lékár- ničky a uložením jejího obsahu. Připravím stanoviště zdravovědy a první pomoci.


Outdoor lékárnička Long Distance. Cestovní lékárnička Long Distance je svými rozměry určena pro větší skupinu lidí. Tato lékárnička může tvořit velmi solidní základ pro táborovou lékárničku.


Mimo obvyklých obvazů a náplastí v ní naleznete také digitální teploměr, špátle, ale i injekční stříkačky a jehly. Také dokumentace byla o. Hned druhý den dorazila kontrola z ministerstva školství, byli jsme na výletě na Orlíku, tak alespoň zkontrolovali „papíry“ a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.