Friday 28 July 2017

Co je multifunkční trouba

Osobně mohu doporučit troubu, která je multifunkční a má kolem ventilátoru na zadní stěně trouby ještě kruhové topné těleso. Podívejte se na sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Multifunkční vestavné pečící trouby české značky MORA jsou profesionálním pomocníkem s množstvím speciální funkcí a vlastností.


Перейти к разделу Multifunkční elektrické trouby - Moderní multifunkční trouby toho zvládají opravdu hodně. Pořídit můžete třeba takovou, která má v sobě zabudovaný generátor mikrovln, což vám může nahradit klasickou mikrovlnnou troubu.

Stejně jako mohou domácnosti, které příliš nepečou, využít . Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Ventilátor a čtyři otvory na vnitřní zadní stěně trouby vhání horký vzduch dovnitř a jídlo se tak propeče zcela rovnoměrně. Jet Stream počete jako v tradiční troubě. I výsledky vaření jsou stejné - perfektně upečené, šťavnaté jídlo. Ale pro vepřovou s knedlíkem to není, ušklíbne se český strávník, který nedá dopustit na propečenou kůrčičku.


Včetně křupavé kůrčičky. Neměly skleněná dvířka a při troše nepozornosti se pokrmy snadno připálily. Multifunkční mikrovlnné trouby umí zastoupit i klasické vaření na sporáku, v troubě nebo dokonce v parním hrnci. Prosím, kdo ví, jaký je rozdíl mezi horkovzdušnou troubou a multifunkční troubou ?

BEKO - Kvalitní a cenově dostupné elektrospotřebiče pro Vaši domácnost. Prodej volně stojících a vestavných spotřebičů BEKO. Chcete-li vytvořit mistrovské dílo, přidat páru je stejně důležité jako každý tah vašeho kulinářského štětce. Pouhým stisknutím tlačítka naše multifunkční trouba s funkcí SteamBake přidá do pečení správnou dávku páry. Pečivo bude nadýchanější a kůrčička křupavější.


Užitečným doplňkem je nový parní box, který umožňuje v multifunkční troubě připravovat jídla podobně jako v parní troubě. Dovnitř boxu položeného na plech nalijete vodu a vzniklá pára odvede potřebnou práci. Do popředí se dostává také hledisko bezpečnosti. Výrobci se předhánějí ve snižování . V kombinaci s trojitým sklem ve.


Hitem jsou multifunkční mikrovlnky. Doba, kdy jsme mikrovlnku používali jen na ohřev či rozmrazování jídel, je již dávno pryč. Multifunkční trouba kromě mikrovlnného vaření umí i grilovat, péct, a dokonce i vařit v páře. Tato funkce se nazývá Steam.


BOSCH HBN532E- Trouba. Vaření v páře je zdravé, protože se při . Přijďte si vybrat šikovného pomocníka do AP Servisu! Kompaktní trouba Siemens CM633GBSje šikovným pomocníkem do každé domácnosti.

Kromě klasického pečení můžete využít i její funkci pečení mikrovlnami či dalších funkcí vaření, jako například 4D horký vzduch, gril, nebo ventilátor. Objem trouby je litrů a její interiér dokonale osvětlují silné LED žárovky. Volně stojící multifunkční trouba s 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Ovládání je umožněno pomocí elektronického ovládání Vissio, zápustného ovládání a LED displeje.


Samozřejmostí je bezpečnostní dětský zámek a několik pečících funkcí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.