Thursday 27 July 2017

Jika cubiton

Основные характеристики. Inovovaný koupelnový nábytek Cubito - N navazuje navazuje na úspěšnou prvn. Vysoká kvalita a nádherný minimalistický design - to je koupelnový nábytek českého výrobce Jika - Cubito-N.


Poctivě zpracovaná umyvadlová deska ze série Jika CUBITO-N , která v rámci volitelné šířky poskytuje v jednom z nabízených dekorů možnost instalovat dvě desková umyvadla - skvělé řešení pro větší koupelny. Koupelnový nábytek CUBITO-N, tvořící páteřní část designové kolekce Jika CUBITO, skýtá nepřebernou plejádu . Купить Пеналы для ванной комнаты недорого со склада в интернет- магазине ➦ Sant-market ✈ Доставка по Украине!

Производитель: Jika (Чехия). Vairāk informācijas preces web lapā. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Brand: Jika Series: Cubito-N Cat. Recommended Price: CZK . V obou tvarových verzích, tedy v kruhové i čtvercové, patří velkoformátové hlavové sprchy Jika CUBITO-N v nabídce Českých koupelen mezi nejlepší svého druhu. Skrinka pod umývadielko. Nábytkovou řadu JIKA Cubito-N inspirovanou kubismem nyní doplňuje novinka v podobě dvouzásuvkových provedení skříněk a varianty čtyřzásuvkové, která skýtá prostor pro všechny poklady.


Podumyvadlové skříňky jsou k dispozici v provedení dub, tmavá borovice a lesklá bílá.

Cubito skrinky, zrkadlá do kúpeľne, umývadla so skrinkou od výrobcu Jika. Minimalistické a čisté provedení skříněk Cubito - N zaujme na první pohled a dodá koupelně moderní vzhled. Boční závěsné skříňky obsahují kvalitní skleněné police, které zabírají minimum místa.


Skříňky pod umyvadla už jsou osazeny závěsným kováním s 3D seřízením. Elegantní úchytka zapuštěná do hrany dvířek nikde . Produkt patrí do kategórií: Sanita. Jika Cubito-N – skrinka zásuvky s umývadlom 55cm dub. Koupelnové kolekce,Umyvadla a koupelnový nábytek,Kolekce vodovodních baterií,Vany,Sprchy,Kolekce příslušenství,Instalační systémy,Obklady a dlažby. Jika skapis garais CUBITO - N , wenge.


Plašākais vannas istabas mēbeļu sortiments, zemas cenas- SANEL. Независимо от того, выберете ли Вы мебель белого цвета или любой другой цвет из деревянных декоров, Ваш выбор всегда будет правильным. Мебель для ванной комнаты. Příslušenství k produktu - podpěra pod desky JIKA CUBITO - N nastavitelná, stříbrná . Aktuální trend v podobě .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.