Wednesday 5 July 2017

Asus rtac68u nastavení

Díky snadno použitelnému grafickému uživatelskému rozhraní routeru DSL - AC68U s názvem ASUSWRT budete mít téměř neomezenou kontrolu nad optimalizací sítě. Nastavení během sekund a snadná správa provozu zaručují, že i naprostí síťoví nováčci budou moci naplno využívat komplexních funkcí. Snadno použitelné grafické uživatelské rozhraní ASUSWRT podporuje výkon zařízení RT - AC68U tím, že poskytuje robustní možnosti kontroly a ovládání pro optimalizaci vaší sítě. Nastavení ve vteřinách a snadné ovládání znamená, že i nováčci si mohou vychutnat všechny sofistikované funkce, zatímco zkušení . Na úvod se router „pochlubí“ některými svými přednostmi. Kliknutím na tlačítko Další se posunete konečně k prvnímu ze tří kroků průvodce úvodním nastavení.


Na první pohled se jeví jako optimální řešení pro náročné uživatele, kteří chtějí vybudovat moderní počítačovou síť pro domácnost nebo malou firmu. Asus RT - AC68U je síťový router (směrovač) z vyšších cenových pater. Během zatím krátkého pobytu na . Dostal jsem možnost poznat jeho bohatějšího bratříčka ze stejné Asus stáje a to RT - AC68U. V krabici najdeme router, tři antény, napájecí. A to jak pomocí instalačního C tak automatickým spuštěním funkce QIS (Quick Internet Setup), která vás provede nastavením routeru krok za krokem.


Za velmi kladné hodnotím to, . Router Asus RT -66U B- interaktivní recenze. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу 9. Dobrý den,dle všeho by měl ASUS fungovat, tak jak si přejete. Jinak nastavení tohoto modemu pro Opůjde téměř 1ně. Aplikace následně poskytne přístup téměř ke všem nástrojům a možnostem nastavení , jako při správě skrze webové rozhraní. Nechybí základní nastavení SSID a sítí pro hosty, sledování a správa datových přenosů či správce nastavení.


K dispozici jsou ale i pokročilé . Videopředstavení špičkového Wi-Fi routeru ASUS RT - AC68U odborníky z webu CNET. V úterý tady byl servis od poskytovatele a předělávali si infrastrukturu internetu (kompletní výměna, rychlost navýšena na cca 30Mbit) - celou dobu, co to dělali, jsem měl router vypnutý a odpojený - připojovací body mám . Grafické uživatelské rozhraní ASUSWRT dává uživateli téměř neomezenou kontrolu nad nastavením sítě. Ovšem routeru vadí že má pro VPN server na WAN nastaveno Automatic IP a přidělilo mi to neveřejnou . ASUS DSL - AC68U – nejrychlejší modem-router na světě. Administrátorské rozhraní routeru je velmi přehledné a nabízí mnoho možností nastavení.


Například si můžete vytvořit až šest různých Wi-Fi sítí pro hosty s podrobnými předvolbami. Asus DSL - AC68U není právě levný, ale nás přesvědčil opravdu vysokou propustností ve všech režimech testování. Zdravím, potřeboval bych poradit, nejsem příliš znalý v oblasti sítí.


Stačí pouze připojit kabely . Modem se spojí a po pár minutách se spojení rozpadne, a tak pořád dokola. Když udělám reset do továrního nastavení , spojení někdy vydrží i pár hodin. A pak se situace opakuje.


Zkoušel jsem automatické nastavení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.