Friday 23 June 2017

Nízkoenergetické domy do 1 5 milionu

Nabízíme k výstavbě bungalovy - finančně dostupné a levné dřevostavby do milionu a dřevostavby na klíč do ,5mil. A proč nás zajímá právě tato hranice? Několik domů z této skupiny jsou dokonce v cenách pod mil.


I v této kategorii se domy vyznačují kvalitním zpracováním založeném na . Rodinné domy (dřevostavby) na klíč do milionu korun. Cena včetně DPH a základové desky. Nízkoenergetický dům na klíč nebo pasivní dům na klíč?


U nás naleznete i levné nízkoenergetické domy do milionu ! Ceny energií letí vzhůru raketovou rychlostí. Jak se tomuto nepříjemnému trendu bránit? Efektivní řešení přinášejí nízkoenergetické a pasivní domy.


Domy , které se vám líbí ohodnoťte tlačítkem „To se mi líbí“. Prohlédněte si půdorysy a další podrobnosti. Výběr montovaných domů můžete filtrovat. Typová řada projektů rodinných domů s garantovanou cenou Alice nabízí variant . Naše výrobní portfolio zahrnuje celoroční mobilní domy , mobilní a modulové dřevostavby i montované dřevostavby na základovou desku. Vyráběné mobilní domy a modulové dřevostavby jsou určené především k trvalému bydlení a splňují veškeré technické požadavky na nízkoenergetické rodinné domy.


Podívali jsme se blíže na některé typové . Rodinne domy na klic, standardní rodinne domy na klic, nizkoenergeticke rodinne domy na klic, AW DOMY s. Studie, projektové dokumentace, zajištění . Naše společnost se zaměřuje především na dřevostavby bungalovů do , milionu. U nás najdete širokou nabídku dřevostaveb bungalovů na klíč do milionu. KVH hranolů, desek a tepelné izolace, kde se přímo nabízejí možnosti zvýšení zateplení na nízkoenergetické či pasivní provedení dřevostavby. Nabízíme výstavbu rodinných domů formou dřevostavby na klíč do měsíců.


Ceny jsou garantované dodavatelem stavby. Cena realizace je včetně kompletního projektu pro stavební povolení. Dřevostavby od projektu po předání nízkoenergetické dřevostavby na klíč.


Bungalovy od milionu , 1. Projekt dřevostavby na klíčAlice 1. Nabízíme kvalitní nízkoenergetické rodinné domy také s cenou okolo jednoho milionu korun. Tyto montované domy vyrábíme cca měsíce na montážní hale a následně cca týden kompletujeme na pozemku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.