Friday 23 June 2017

Závěsné systémy na police

Vybírejte kvalitní závěsné systémy , police a konzoly. Doručení na Vaši adresu i osobní odběr za internetové ceny. Nabídka regálových nosníků pro všechny vaše potřeby.


V naší nabídce naleznete širokou škálu nosníků, které se jednoduše vkládají do rastru nástěnných lišt. Kromě základních nosníků PRO, U-nosníků a úhlových nosníků u nás seženete i speciální . Nosníky řady PRO představují základní (a nejlevnější) řešení pro uložení polic v regálové sestavě.

Každý nosník PRO má v názvu uvedenu hloubku police , pro kterou je určen. Tento nosník se rovněž používá k uložení plechových polic příslušné hloubky. Na konci každého nosníků PRO je malý zobáček, který brání.


Díky tomu, že nástěnný regál nepotřebuje přední stojiny a využívá závěsné police , nabízí nejen skvělý přístup ze všech stran, ale třeba také možnost mít pod . Сохраненная копия Перевести эту страницу Nástěnné regály ELEMENT SYSTEM jsou ideálním a elegantním řešením ve všech situacích, v nichž potřebujete rychle získat prostor a přehledně si uspořádat věci. Kompletní nabídka regálových závěsných polic (kovové, drátěné i dřevěné), velký výběr rozměrů a provedení. Drátěné koše, police na boty i na víno.


Rádi byste svoji domácnost ozvláštnili designovým systémem , který je funkční a zároveň vzdušný? Potřebujete do své firmy nebo prodejny otevřené .

Jagmet konzola police pro zavěšení do nástěnného profilu, pro polici hloubky 2mm. Nástěnné police na zeď dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory. Ozdobte závěsnými regály váš obývací pokoj. Poličky mohou ušetřit místo. Závěsná konzola systému pro výškově po 5cm stavitelné stěnové police ,. Závěsná lišta 118cm představuje další skvělé příslušenství pro regálový systém SMART REGAL, s pomocí závěsné lišty lze bezpečně zavěsit a případně zafixovat prakticky veškéré nářadí moderní akumulátorové, elektrické, ruční a zahradní nářadí, sportovní potřeby, hračky, úklidové prostředky a další pomůcky různých . Vyberte si z naší nabídky závěsných regálů a knihoven tu pravou právě pro vás.


Hledáte prostorné police do obývacího pokoje? Vybavení dílen, Dílenský nábytek, Úložné systémy, Závěsné systémy. Policový systém je tvořen kovovými stojinami, které se montují na zeď. Do stojin se zavěšují nosníky (držáky polic ), na které se zavěšují police.


Kovové stojiny pro nástěnné regály jsou děrované v jedné nebo ve dvou řadách vedle sebe. Do těchto děr, které jsou rozmístěny po celé délce stojiny v rastru mm, se zavěšují. Praktický a skladný úložný závěsný systém na oblečení. Závěsný systém Beta ø mm, délka tyče 9mm, nerez.


Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Tvoří ho tyč uchycená v podlaze a stropu, na niž lze navěsit různé háčky, držáky, police a koše, které pojmou spoustu věcí bez velkého nároku na místo.

Ačkoli se závěsný systém umisťuje hlavně nad pracovní desku, lze jím zařídit i celou zeď. Zavěste sem několik tyčí nad sebou – pozor ale, nechte mezi .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.