Thursday 25 May 2017

Sušák na ručníky elektrický

Elektrický sušák ručníků ramena 450mm chrom. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapoje. Provozní povrchová teplota je dosažena během - minut po připojení k síti. Skladem, ihned k odběru ks.


Je vyrobeno z oceli v metalicky stříbrné barvě. VYUŽIJTE DOPRAVU ZDARMA! Uvnitř je umístěn topný kabel bez použití kapalné plnící směsi. Cena produktu bez dopravy.


Ze široké nabídky produktů do koupelny značky AQUALINE vybavíte koupelnu s minimálními náklady a přitom v kvalitním provedení. Koupelnové vybavení za ceny, které potěší. E se připojuje k elektrické síti přes instalační krabici pevného elektrického rozvodu.


Přívod lze opatřit síťovou vidlicí se spínačem VSnebo elektrickým regulátorem prostorové teploty R10A nebo elektronickým regulátorem prostorové teploty RE10A. Rozměry: 550×395×mm (délka x výška x hloubka), příkon: 1W, délka připojovacího kabelu: m. Liner tvoří příčná ocelová ramena obdélníkového tvaru × mm, která jsou vsazena do nosného sloupku trojúhelníkového tvaru. Otočná ramena poskytují minimalistický vzhled. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožnují snadné zavěšení ručníků. K tomu vám pomůžou sušáky na ručníky Olsen Spa, které spotřebují jen zlomek toho, co radiátory do koupelny.


Sušák Fenix rovnými rameny. Do nabídky Českých koupelen jsme zařadili i tento designový eletrický sušák SA- line PASADOR, který je určen k nahřívání a sušení ručníků. Na spodní straně vertikálního profilu je umístěn integrovaný vypínač. Uvnitř tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi.


Materiál: leštěná nerez. Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Povrchová provozní teplota je asi stupňů C. LINER s možností montáže více sušáku nad sebou nebo vedle sebe je vhodný pro sušení ručníků nebo rychlého sušení oblečení a lze jej použít jako pravou a levou montáž technická spec.


Uvnitř topného tělesa je umístěn odporový drát bez použití kapalné plnící směsi. Napájecí kabel nelze pozičně měnit. Univerzální nerezový sušák s kulatými profily poskytne Vaší koupelně ojedinělý vzhled.


S koncovkou do elektrické. Vhodné pro koupelny a kuchyně. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.