Thursday 25 May 2017

Taneční kurzy české budějovice

Nabízíme také kurzy pro ženy a dívky. Кеш Перекласти цю сторінку Pořádáme taneční kurzy pro dospělé, taneční kurzy pro mládež, předtančení na plesech v Českých Budějovicích. S námi vedle nešlápnete. Pro dospělé a mládež, soutěžní tancování od dětí po dospělé, workshopy, vystoupení. Standardní a latinskoamerické tance, salsa.


INDIVIDUÁLNÍ LEKCE - jednotlivci, páry a malé skupinky, TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ - začátečníci, TANEČNÍ PRO DOSPĚLÉ - mírně pokročilí,. Elišky Tatár Schönové, České Budějovice 3. Vyučuje se waltz, tango, valčík, foxtrot a polka, dále ča-ča,jive, mambo, rumba, později samba a slowfoxtrot. Prostředí školy slouží pouze pro taneční kurzy a vlastní výuku tanců.


Je udržované v čistotě a navíc je to prostředí nekuřácké. Kurzy společenského tance jsou ideální párovou aktivitou, možností, jak společně příjemně strávit čas a zároveň se naučit něco nového. V neposlední řadě také představují příjemný relax po pracovním dni. Nově v Českých Budějovicích a Trhových Svinech otevíráme kurzy společenského tance. Vyučujeme a tančíme disco dance, disco show, street dance a street dance latino.


Vítáme Vás na stránkách Salsa České Budějovice - Jesús a Adéla. Odreagujte se od běžného života, seznamte se s novými. Rádi byste do tanečních, ale představa, že se budete dvě hodiny potit ve škrtící kravatě a kousavých kalhotám se Vám příčí. Přijďte do našich neformálních kurzu společenských tanců pro dospělé páry. Pohodová atmosféra, přátelský přístup, džíny, tričko a spokojená partnerka.


V případě opakovaných hrubých přestupků proti společenské etiketě mohou taneční mistři či pořadatelé účastníka z kurzů bez náhrady vyloučit. Změna rozvrhu je v případě nutnosti vyhrazena a bude vždy aktuálně uvedena na facebooku. PŘIHLÁŠENÍM DO KURZU ÚČASTNÍK . Lekce jsou určeny pro úplné začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé. Taneční Metropol České Budějovice “. Pro odpůrce společenského oblečení pořádáme neformální taneční kurzy.


Snažíme se abyste od nás odcházeli s nejlepším pocitem. Kapacita kurzů je omezená a každý prostor aby se naučil co nejvíce. Vlastníme certifikát kvality Svazu učitelů tance a proto je kvalita a profesionalita výuky zaručena.


Je velmi důležité vybrat si školu, které má pedagogické vzdělání na výuku . Přijďte protáhnout své tělo v rytmu Karibiku a Brazílie. Na každé lekci se lektor věnuje jednomu tanci a naučí vás skládat kroky do lehkých krátkých choreografií.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.