Thursday 25 May 2017

Štokrle

Vedle toho je naše mise šířit osvětu a prevencí bojovat proti onemocnění střev jako je rakovina tlustého střeva a konečníku, idiopatické střevní záněty Crohnova choroba a . Chci štokrle a rád si počkám. Pokud chci štokrle poštou, přihodím Kč, anebo si ji vyzvednu osobně v Praze. Dostanu ji nejpozději do měsíců, ale dost možná dřív, podle toho kdy se stihne vyrobit.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Její mise je zbořit tabu kolem. Nene, tentokrát je to něco praktického. Už nějakou dobu se bavíme o tom, že si pořídíme ten speciální mixér na smoothie. Místo toho ale z krabice vytáhnu v papíru zabalenou, provázkem ovázanou dřevěnou stoličku.


Ale není to ledajaká stolička. Skladebná víceúčelová dřevěná židle v provedení přírodním nebo bílo-hnědém. Je výborným pomocníkem do domácnosti.


Substantivum, singulár, plurál.

Taburety jsou malými pomocníky v každé jídelně nebo kuchyni nabízíme taburety z masivu, štokrle nebo malé stoličky. Klasická selská stolička, lidově štokrle , slouží kromě posezení i jako úložný prostor na tkaničky a čisticí potřeby na boty nebo na rozpletený svetr, klubíčka vlny a jehlice. Z Preclíkova dřevěného světa aneb Kulatina, špalek a tříska ve křoví autor: Preclík Vladimír. Cvičení při bolestech zad autor: Hnízdil Jan. Molekuly emocí autor: Pert Candace B. Příběhy obyčejného uzdravení autor: Hnízdil Jan, Mandausová Klára.


Uhlíř – ZPÍVÁNÍ s piánkem autor: . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Podporuje přirozené vyprazdňonání ve dřepu a bojuje s nárůstajícím počtem onemocnění střeva v České republice. Záchodová revoluce je tady a my jsme moc rádi, že můžeme být u toho! Když se před pár lety začala rodit idea truhlářské dílny Ramusu, málokdo asi tušil, že první vyráběnou zakázkou bude něco pro Ramus tak příznačného, jako je stolička na vykonávání potřeby - Štokrle ! TOKRLE vznikla díky crohnově chorobě. Zánět střev mě vždy dělal citlivějším na zažívací problémy, nadýmání, problémy s vyprázdněním na WC apod.


Hledal jsem způsob jak ulehčit svému střevu a lépe se vyprázdnit. Věda mluvila jasně, pro optimální vyprázdnění . Naše babičky štokrle využívali denně a lze ho najít téměř v každé chalupě.

Cílem projektu štokrle je naučit lidi chodit na záchod ve dřepu. Podle autorů projektu je tato poloha pro člověka pohodlnější, rychlejší a také zdravější. Zdravotní benefity stoličky k záchodu potvrdili i nezávislí specialisté a vědecké studie.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.