Tuesday 30 May 2017

Feng shui ložnice barvy

To znamená, že by se vám vaše ložnice měla vizuálně líbit. Vyberte proto barvu , která je vašim očím příjemná a doplňky či dekorace volte spíše decentnější. V ložnici často větrejte nebo používejte velmi kvalitní čističku vzduchu. Více o tématu: barvabarvy bydleníčernádoplňkydveře feng shui bydlení feng - shui jakou barvu do ložnice lampičky ložniceložnice podle feng shui maláobrazyoknapostelpostelepovlečeníspanívytvořitzrcadlo . Jeho uplatnění naleznete při budování,.


Díky správnému rozvržení prostoru bytu nebo domu, použitím správných barev a různých doplňků můžeme podpořit své umělecké vlohy, partnerský život i svou kariéru.

K dosažení dobré feng shui rovnováhy ve vaší ložnici používejte uklidňující barvy. Výzdoba feng shui ložnice by měla podporovat ten nejlepší tok energie jak pro posilňující spánek, tak pro zdravou sexualitu. Mezi nejlepší feng shui barvy , kterými by měla být vaše ložnice vyzdobena, patří tzv. Přesným opakem, který ruší spánek a nedovolí usnout, jsou barvy světlé, výrazné a zářivé.


Podporují aktivitu a hodí se do pracoven a denních místností. Mezi ně patří například žlutá, oranžová nebo červená. Pod tímto pojmem si představte světle bílou až tmavě čokoládově hnědou.


Při volbě barev do ložnice novomanželům feng -šuej doporučuje vybírat kombinaci z odstínů prvků země a ohně.

Tyto dva prvky dobře podporují vášeň, lásku a plodnost. Nejvhodnějším osvětlením ve feng shui ložnici jsou svíčky. Barvami ohně jsou: různé odstíny červené. Musí to být svíčky, které neobsahují žádné toxiny.


Pro to, abyste dosáhli v ložnici feng shui rovnováhy, tak používejte uklidňující barvy. To pomůže kvalitnímu spánku i zdravé . Jestliže chcete v ložnici především odpočívat, volte pastelové barvy. Vášeň zase zajistí odstíny červené na stěnách, případně doplňky v této barvě.


Návo jak si zařídit ideální ložnici , je jednoduchý. Místnost se promění v místo pro kvalitní odpočinek, ale i nespoutanou vášeň. Můžeme říci, že je významná tak, jako mozek pro lidský organismus.


Ložnice je důležitou součástí domova. Aby ložnicí proudila pozitivní energie musí být větraná, osvětlená denním světlem s převládajícími jemnými a uklidňujícími barvami. Starodávné čínské učení feng šuej říká, že rozvržení nábytku v ložnici , barvy a doplňky mohou ovlivnit spánek, upevnit vztah páru nebo mu uškodit. Měla by co nejvíce podporovat to nejlepší proudění energie. Většinou si lidé dají do ložnice barvu , kterou vyberou nějak intuitivně.


Každý máme jinou představu a potřebujeme něco jiného.

Pomocí kvalitního spánku načerpáte dostatek energie pro náročný. Vyvarujte se červené a jiných . Uklidňující barvy – V ložnici by se neměli vyskytovat žádné pestré a křikladvé barvy. Právě proto volte uklidňující barvy , mezi které patří všechny zemité odstíny a barvy kůže. Ideální volbou je světle bílá, béžová, hnědá anebo i sytá čokoládová.


Nevhodná je avšak do dětských pokojů, kde může působit depresivně, stejně jako v místech, kde pobývají nemocní lidé. Bílá – Symbol nevinnosti a čistoty. Tyto elementy jsou charakterizovány různými barvami.


V interiéru by měli být zastoupeny rovnoměrně všechny tyto . V případě, že si kupujete nový byt nebo dům, můžete si navrhnout umístění jednotlivých pokojů tak, aby světové strany odpovídaly umístění místností dle feng šuej. Většina z nás však tuto možnost nemá. I tak si ale můžeme pomoci použitím barev , které jsou s požadovanou . Syté barvy jsou obecně příliš prudké do ložnice - JANG (rychlý , hlasitý), přičemž ložnice by měla být spíše JIN (tichá, pomalá). Existují tedy určitá pravidla, podle kterých bychom měli zařídit své ložnice , ať už mluvíme o prostoru a nábytku či dekorací v něm, nebo o barvách v ložnici používaných.


Feng šuej a barvy v bytě.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.