Tuesday 30 May 2017

Parkany jidelni listek

Pondělí: dcl Krupicová s vajíčkem (3). Pikantní kuřecí směs, opečený brambor (1) 8-. Zeleninový salát s gril. Základem naší nabídky jsou především jídla české kuchyně, jejíž tradici se snažíme zachovat. Přes týden možnost objednání denního menu s polévkou ze tří jídel.


Nechte si jídlo doručit až k Vám domů! Od počátku jako alternativu pro ty, kteří nemohou opustit kancelář nebo právě nemají čas na klidné posezení v naší restauraci, nabízíme rozvoz pizzy a dalších jídel až do domu s pohodlnou online objednávkou. Je ale třeba podotknout, že pro ten správný kulinářský zážitek, je nejlépe . Margarita (rajčatové pesto, sýr), 9-. Slaninová(rajčatové pesto, sýr, slanina, cibule), 11-.


Salámová (rajčatové pesto, sýr, salám, cibule), 11-. Klobásová (rajčatové pesto, sýr, slanina, klobása, cibule, feferonky), 11-. PROVOZOVNA, PROVOZOVATEL. Mexické fazole, opečená klobása, pečivo ( 13) 7-.


Hovězí s kapustou a rýží (9). Ubytování v našem penzionu nabízí komfortní zázemí pro příjemně strávené chvíle v historickém městě Polička. Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, kabelovou televizí, možností připojení na internet, . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení Restaurace na Parkánech, Polička, Horní Předměstí. Restaurace - Sturovo : Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů na nejlepší restaurace v Sturovo , Slovensko a vyhledávejte podle ceny, polohy a dalších parametrů. Missing: jidelni ‎ listek Parkány - anime-soul.


Pizzerie v restauraci Na Parkánech. ROZVOZ PIZZY PO POLIČCE ZDARMA! Ideální pro běžného Rakušana nebo trochu lépe . Odjezd z Prahy – Brno – Bratislava – Komárno – Štúrovo – Maďarsko – noční.


Ve snaze ušetřit dálniční. Přiměje nás objednat jednotně. Na druhé straně řeky, respektive na severním levém břehu Dunaje, leží slovenské město Štúrovo.


Most Marie Valérie, který tyto dvě města spojuje, byl. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek , hlášení rozhlasu, atd. Dopřejte si čas jen pro Vás a nechte se rozmazlit pohodovým odpočinkem s perfektním servisem a dokonalými službami.


Nový jídelní lístek ke stažení. Tak hnusné jídlo jsem dlouho nepozřela na večeře. Brambory v jídelním lístku napsané jako opečené.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.