Tuesday 30 May 2017

Dovoz oblečení z anglie

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V tomto balení najdete oblečení na děti ve věku 0-let. Lisy, balíky, žoky se second hand oblečením pro děti i dospělé z Anglie.


Velkoobchod s mixem oblečení. Velikostní balíčky pro děti. Levné oblečení pro děti. Mix značkového oblečení , halenky, topy, tílka, trika, šaty,. Dovoz Anglie - Třídění NOVINKA.


Jejich zboží však nejsou zmíněné obchody ochotny zasílat mimo Anglii. Prosim,muze mi nekdo poradit,zda muzu zacit podnikat s prodejem obleceni z UK? S:Obchod by provozovaly me dcery,neb nemam trvale bydliste v CZ . HANDMADE - ČEPICE A NÁKRČNÍKY.


RECENZE NAŠICH SPOKOJENÝCH ZÁKAZNIC . A také názory někoho, kdo s tím má zkušenosti, jestli to má vůbec cenu :- . Specifikace výrobku: Oblečení původem ze sběrných míst v obchodních centrech. Cena závisí na objednaném množství. Dětský CREAM a OUTLET, celorok , dovoz z Anglie.


Zboží je možné si prohlédnout v našem . Objednala jsem zboží ( oblečení) z Anglie za účelem dalšího prodeje. Když mi přišla faktura, položky na ní byly s DPH. Kč , Kralupy nad Vltavou Tričko vel. Prodám párkrát vzaté krásné červené tričko se super obrázkem.


Prodám krásné triko, dovoz z Anglie , velikost 1Kč , Uherské Hradiště Prodám krásné triko, dovoz z Anglie , velikost L, jen párkrát oblečené , téměř nové, platba předem poštovné 70Kč. NA VYBRANÉ ZBOŽÍ DOPRAVA ZDARMA. Nabízíme osobní přístup, solidní. Rovněž skvělý a nepřebraný. Provozujeme velkoobchod second hand oblečení z Anglie.


Jsme největším dovozcem použitého textilu z Anglie. Kromě přímého prodeje dodáváme zboží i ostatním velkoobchodům v ČR. Vítejte na e shopu s oblečením (nejen) pro plnoštíhlé.


Od každého oblečení jen jeden originální. Přestaňte řešit svou váhu a chtějte vypadat. Hoďte svá kila za hlavu a kupte .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.