Friday 7 April 2017

Vestavná vinotéka 60 cm

LED display, vnitřní osvětlení, VxŠxH 84x50xcm. Prodlužte si výhodně záruku ZDE, Prodloužená. Vestavná vinotéka se systémy FlexiFrame a Push2Open pro náročné milovníky dobrého vína. Nejflexibilnější uskladnění větších láhví. Vinotéka je vybavena zimním režimem a elektronickou regulací teploty s displejem v bílé barvě.


Design vestavné vinotéky . Guzzanti, Philco, HumiBox a dalších. USER MANUAL FOR YOUR BAUMATIC. Zapojení do elektrické sítě. Změna strany otevírání dveří vinotéky.


Baumatic čisticí prostředky. Gorenje Vinotéka Gorenje XWC 66 vestavná. Celkový objem 2litrů. Rozměry výrobku: Hmotnost (kg): 70. Standardní objem, ležící lahve).


Display funkce: Holiday,Fast freezing, Multizone,. Child lock, bottle cooler, Sabbath Mode. Víno je náchylné na nestálé teploty, proto k dlouhodobému skladování potřebuje spíše chladnější prostředí. Vestavné vinotéky jsou speciálně navrženy k vestavění pod pracovní desku kuchyňské linky nebo do nábytkové skříně.


Ideální je domácí vinotéka – chladící lednice na víno. Navíc je ikonou dokonalého designu, vsází na elegantní jednoduchost linií, společně v. Kvalitní vestavná chladnička na víno z řady Liebherr Vi. OBVYKLE SKLADEM doprava zdarma.


Užitný objem celkem 1l. Způsob chlazení dynamický. Výprodej Sleva až B. Side-by-Side ve výklenku o velikosti 1cm. Popis produktu: Kategorie Chladničky na víno. Pracovní teplota okolí SN-ST Hmotnost kg.


Dětská pojistka: ano podrobný popis: Hlučost: dB. Vinotéka dále disponuje policemi, kouřovým sklem a nastavitelnými nožkami. Stylová vestavná vinotéka Candy CCVB 60D vám přesně takový luxus umožní.


O Vaši pozornost by neměla přijít novinka na trhu – vestavná vinotéka Dunavox DAU-32. Кеш Перекласти цю сторінку 1. Důležité informace a závěrečná upozornění! Sklokeramická varná deska, šířka cm. Dokonale propracovaná a elegantně provedená vestavná vinotéka.


Vybavena dveřmi z nerez a skla s úpravou proti otiskům prstů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.