Friday 28 April 2017

Šuplíky plastové

Hledáte plastove supliky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Miniaturní plastové šuplíky na SMD součástky B- růžové. Zásuvkový plastový box KPUzelený (ZX).


Krabičky jsou vhodné především pro uložení drobných.

Základní stavebním kamenem je plastový šuplík s vyjížděcí průhlednou zásuvkou o vnitřních rozměrech x 1mm. Komoda je vhodná do jakékoliv místnosti včetně vlhké koupelny a studené chodby. Nosnost zásuvky je kg. Moderní box s uzavřenými zásuvkami pro přehlednou archivaci dokumentů formátu A složek i různých. ZÁSUVKOVÝ BOX VIVIDA -4zásuvky modrá.


Pokud někdo víte o prodejci nebo výrobci ozvěte se. Nahlásit Citovat Vložit příspěvek. Neregistrovaný uživatel.

R ové komody - Typ komody - Se šuplíky. Typ Cena Výrobce Parametr Roman Švejda Nábytek Šafr Plazy Mladá Boleslav Česká Republika. V každé kuchyni musí být alespoň jedna skříňka se šuplíky. Podívejte se na Zadaranabytek. Nabízíme široký výběr fréz, barev dvířek a korpusů.


Infinity Curver 11L šedé 4ks. Cena za kus, 72Kč, 88Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Jsme přímým dovozcem plastových zásuvek od renomovaného anglického výrobce firmy Gratnells, jejíž výrobky jsou známé a používané snad ve všech zemích světa.


Samozřejmostí jsou pro tyto typy zásuvek všechny potřebné atesty kvality a zdravotní nezávadnosti. Plastové stojany na šperky se šuplíky. Druh výrobku, Organizér.


Povrchová úprava, Potažená umělou hmotou. Rozměry (ŠxVxH), 4mm x 4mm x 3mm. Využití, Kutilství, Uspořádání . Tento botník bude nejen praktickým pomocníkem, ale také stylovým doplňkem.

Konstrukce je chromová, zásuvky jsou plastové , sedací část v . Sestavy plastových krabiček pro systémové zásuvky. Pro každou rozměrovou řadu systémových zásuvek skříní řady DKP a DSP jsme navrhli čtyři varianty sestav plastových krabiček. Průhledný plastový kryt na šuplíky BEBA MAXI. Praktický komoda se třemi šuplíky je vyrobena z odolného plastu příjemného r ového vzhledu. Jednoduchá manipulace díky pevným úchytům.


Oblé hrany pro bezpečné používání. Krásná retro komoda ze 60-tých let dle návrhu Jiřího Jiroutka. Celkově velmi pěkný, zachovalý stav bez vyštípané dýhy nebo jíného poškození.


Už se těší, až se zavřou ve vašem obýváku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.