Friday 28 April 2017

Cdj bazar

Technika minimálne využívana, prvý majiteľ len v rámci domáceho audia. Pioneer CDJ 8silver a 1x mix. Ja som ju použil na zopár akciach. Nevyužité a zaberá miesto.


V prípade záujmu viac info a foto po kontaktovaní.

Prodam tenhle sikovny maly cd player ve skvelem stavu. V případě zájmu mohu poslat více fotek. Hledáte 9cdj pioneer?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vše šlape tak jak má,bez investice. Přenos skladeb do playlistu pomocí jednoho tlačítka.


Funkce Resume pro vyjmuté a později opět vložené CD. Vynikající odolnost proti vibracím díky protinárazové .

Bezplatná inzercia, pioneer cdj predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Velká obrazovka pro rychlý a snadný výběr hudby, Wave displej umožňuje intuitivní přehled o průběhu dynamiky.


Jog Dial a velkou obrazovku pro vizuální informace. Prichádza DJM-9Nexus – nová úroveň kreativity pre profesionálnych Djov. Základne funkcie zahrňujú špičkovú počítačovú konektivitu, aktuálne efekty, vysoko výkonné funkcie a zvuk. Všetko založené na usporiadaní svetovo úspešného favorita DJM-800.


Apr We are major wholesalers. We specialize in a wide range of brand new models of Musical instrument Such as DJ Controller,DJ Sets, CD Player,Speakers, Mixers, Turntables and many more at very competitive price with complete accessories. Tato nabídka od prodejce DjPrcek byla archivována dne 10.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Navíc má nově vyšší rozlišení, plnobarevný displej, plus funkce Slip Mode, Quantize a Sync. CDJ -9Nexus má široký displej, se zatím nejvyšším rozlišením mezi . Dhaka sell bazar pioneer cdj player in Jaipur India. They are like new and i have their original box and everything that came with them.


Encontrá Torta Cdj - Bazar en Mercado Libre Argentina.

Descubrí la mejor forma de comprar online. Купувайте и продавайте в Bazar. Безплатни обяви без лимити!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.