Monday 10 April 2017

Školní sešity

Máme sešity linkované, nelinkované, čtverečkované a také notové sešity. Vyberte si z nepřeberné nabídky školních potřeb. Vše za příznivé ceny a dodáním do druhého dne.


Vybírejte z novinek a bestsellerů kategorie Školní sešity. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.

Prohlédněte si aktuální nabídku. Zápisový sešit Družínek - tmavě růžový. Sešity patří k základní výbavě školáka. V nabídce jsou i studentské bloky nebo tzv.


Pokud tápete v označení sešitů, připravili jsme . Děsí vás požadavky škol na sešity , které máte dětem zajistit? Mají ta čísla nějakou logiku?

První číslice označuje velikost sešitu , která může být – A Anebo A6. Druhá číslice vyjadřuje počet listů v sešitu – 1 2 nebo 60. Třetí číslice je trošku větší oříšek, . Různé formáty a různý počet listů. Papírnictví Pavlík online - školní potřeby, kancelářské potřeby, papírenské zboží. Spolehlivost, atraktivní ceny a osobní přístup!


Klasické školní sešity - nezbytná školní pomůcka pro všechny ročníky. Na hudební výchovu speciální notový sešit. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Kč s DPHKč bez DPH . Domů Papírenské zboží - Školní sešity. BOBO BLOK od první třídy základní školu až po střední školy.


Každý školní předmět vyžaduje jiný druh sešitu, někdy se hodí linkovaný, jindy čtverečkovaný, někdy malý, jindy velký. Vyhledejte si potřebný formát a typ sešitu. Každý si zaslouží kvalitní sešit a nejvíce ti, kteří jej potřebují každý den.

Objevte svět školních sešitů Oxfor které vynikají svou kvalitou. Pigna Monocromo - školní sešit - A l. Obsahuje linkovaných listů o gramáži g. Mix barev - nelze vybrat. Popis produktu: Školní sešit čistý velikosti As extra bílým hladkým papírem.


Odolný proti propíjení inkoustu. Okraje po obou stranách. Mix barev - barvu není možné zvolit. Sešit - formát A listů (stran), se čtverci o straně mm na jedné straně listu, druhá strana listu je prázdná.


Jedná se o školní sešity z kvalitního bezdřevého papíru. Podobně jako mají auta SPZ, tak sešity mají svá značení. Nabízíme Vám školní sešity od KRPY, Krkonošských papíren.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.