Monday 10 April 2017

Lustr philips

Centrální lustr nad kuchyňským stolem, řada závěsných lustrů nad barovým pultem, nebo svítidlo nad konferenčním stolkem. Po jednom pokoji tak můžete rozmístit více stejných závěsných lustrů, případně je. Tyto žárovky vypadají pěkně rozsvícené i zhasnuté a jsou ideální pro lustr s velkou paticí E27. Dobře známé tvary, které se vám líbí.


Díky nejnovější technologii LED používají zhruba o méně energie než tradiční žárovky a vydrží desetkrát déle. Hmotnost (kg), 8kg kg. Energetická třída, bez zdroje.


Vylepšené diody LED vytvářejí dostatek teplého bílého světla, které zvýrazňuje osvětlení a atmosféru interiéru. Díky svému jednoduchému, čistému designu se hodí do každé místnosti. Potřebujete se soustředit na práci?


Philips Massive Madison 5x60W E- bílá. Using LEDs Other than their unique color quality, LEDs exhibit several design . Nakupujte výhodně s eMimino. Rozměry: 2x 2x 2cm. PN ring svítidlo závěsné černá 1x60w 230v - Esvit.


Chlapci si tuto úžasnou závěsnou lampu Mickey. Lustr s obrázky myšáka Mickeyho od společnosti Disney. Ideální jako hlavní osvětlení do dětského pokoje. Výšku lustru lze nastavit. Toto zboží spadá do kategorie A. Jedná se o zboží, které bylo pouze rozbaleno, nebo vystaveno na prodejně.


Zboží nebylo používané a je na něj poskytována záruka měsíců. Zboží je zabaleno v originálním, případně v náhradním balení. Má-li vaše místnost dostatečně vysoký strop, je lustr jako centrální svítidlo ideální volba. Lustry mohou být zavěšené na řetízcích a nebo lankách. Stmívatelné dálkovým ovladačem (není součástí) Extrémně dlouhá životnost zdroje Prémiové zpracování a použití materiálů.


Оперативная доставка ✈ Гарантия качества ☑ Лучшая цена. Závěsný LED lustr FACTOR je vhodný do interiéru. Vyniká v obývacím pokoji, kuchyni nebo jídelně, kde se dá zavěsit přímo nad jídelní stůl. Parádní dětské plavky s nohavičkou pro kluky, které mají vpředu obrázky s oblíbeným myšákem Mickey Mousem, jsou kvalitní po stránce použitého materiálu, šití i potisku.


Tyto veselé modré klučičí plavky určitě potěší nejen příznivce Mickey Mouse. Barva: modrá Materiál: polyester, elastan .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.