Monday 3 April 2017

Polepy na nábytek

Změňte design vestavěné skříně pomocí speciálních polepů a samolepek na skříně. Inspirujte se v naší fotogalerii a vyberte originální polepy na skříň. Hledáte folie na nabytek samolepici?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Fototapety na zeď a dvěře snadno a rychle promění a osvěží Váš byt, jídelnu, obývací pokoj, kancelář, klub, restauraci či bar.

Papírové a vliesové fototapety jsou vyráběny z kvalitních materiálů, zaručují barevnou stálost, jsou odolné, omyvatelné a částečně i izolují. Všechny námi nabízené fototapety jsou vyráběny v . Každou místnost v bytě rozzáříte podle své kreativity nebo momentální nálady. V nabídce najdete různé druhy imitace dřeva nebo jednobarevné fólie. Prodávají se v metráži – můžete zakoupit libovolný počet metrů.


Vyberte si podle velikosti . Podívejte se na naši nabídku.

Pokud je nábytek a celý prostor pokoje převážně rovných, jednoduchých tvarů, můžeme si troufnout i na výraznější fólie s geometrickými vzory. Zvětšit prostor můžeme rovněž zrcadlovými fóliemi, které umějí dělat s prostorem divy. Kategorie samolepící fólie dřevo obsahuje přes 1designů dřeva.


Nabízíme samolepící fólie. Máme rádi nábytek z IKEA, ale nevidíme rádi, že je v každé domácnosti stejný, píše se na stránkách společnosti Mykea. Proto se snaží přizpůsobit dobře vymyšlený a skladebný koncept švédského výrobce nábytku osobnosti každé . Fólie na nábytek zabezpečí čistotu Vašich skříní, pohovek, matrací, křesel atd. Samolepící tapety na nábytek , fólie , tapeta.


Dle výběru pro lehké i velmi těžké zboží. Obchod ověřený zákazníky. Mezi jejich hlavní výhody patří samozřejmě design, který často vypodobňuje povrchy jako dřevo či mramor, ale hlavně pro jejich snadnou aplikaci, údržbu a samozřejmě nízkou cenu. Nábytek dovážíme z Holandska, Německa a Belgie v té nejlepší kvalitě.


Můžete u nás najít jak moderní nábytek , tak i rustikální stylový nábytek. Prodej, sedacích souprav z pravé kůže, komody z masivního dřeva, moderní kuchyně atd. Zakládáme si na kvalitě a spokojenosti pro naše zákazníky.


Novinkou na našem e-shopu jsou tyto krásné dekorace na kachličky do kuchyně nebo koupelny.

V balení je kusů dekorací. Vyzkoušejte jejich kouzlo!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.