Tuesday 4 April 2017

Mosazné kliky staré

Tato nabídka od prodejce Jardasbyla archivována dne 23. Staré mosazné kliky značené za 80Kč. V této aukci s počáteční cenou 80 Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Kč , Chomutov Kliky od starych mlynků od masa vel.


Historický kotoučový kamenný brus.

Staré kliky i kování lze kombinovat s novými zámky a pokud si nejste jistí, vezměte takovou kliku sebou do železářství. Tam vám s vhodným typem zámku dokážou poradit, musíte znát pouze velikost zadlabaného otvoru a směr, tedy zda jde o zámek levý nebo pravý. Prodám 3x staré mosazné kliky co jsou na foto. Nabízím komplety, které se skládají z páru klik a dvou štítků.


Kování prodávám i po jednotlivých kuse. Možnost prodeje i po částech. Dveřní mosazné kování EVA je soustružené a masivní. Kličky jsou v perfektní.

Exkluzivní, romantická, pohádková a elegantní modelová řada celo mosazného kování EVA Do všech tradičních i netradičních interiérů. Na druhé klice není ani nýt, zřejmě se na čtyřhran lisovala za tepla nebo tak nějak. Jak kvalitně a jednoduše vyčistit mosazné dveřní kování. Není to žádná věda, jen je třeba vědět jak na to. Mosazné kliky parádně vyleštíte colou i kečupem!


Musíte je ale pořádně vyčistit. Dalších fotografií v galerii. Když jsem viděl ten mechanizmus, nedalo se mu odolat, říká sběratel psacích strojů. Klapot mechanického psacího stroje známe už asi jen z filmů pro pamětníky. Vlastimil Stehno z Chotěboře si ho může vychutnávat každý den.


Psací stroje sbírá a má jich už dobrých 90. Jsou mezi nimi i přes sto let staré. Kované kliky a kované kování v této kategorii se dovážejí na zakázku z Itálie. Veškeré kované kování je vyráběno tradičními řemeslnými postupy.


Používány jsou vosky a laky nejlepší kvality. Obrázek old brass door handles on wooden gate fotografie, snímků a reklamní fotografie. Jak vyčistit mosaz a staré mosazné závaží?

Pokud se dlouho nepoužívá, je obvykle zašlé a může být částečně i zasažené plísní. Vyčistěte ho pomocí octa, citronové šťávy, písku na nádobí nebo Coca-Coly. NOVINKA- JSME SCHOPNI VYROBIT A DODAT MOSAZNÉ KOVÁNÍ DLE VAŠEHO VZORKU (kování na okna i dveře) ! TOTO KOVÁNÍ SE JAKO MÁLOKTERÉ VÝBORNĚ HODÍ PŘI REKONSTRUKCI HISTORICKÝCH BUDOV NEBO PAMÁTKOVĚ CHRÁNĚNÝCH STAVEB.


Stopy času jsou patrné, částečně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.