Monday 3 April 2017

Kožená sedačka

Hledáte rohová kožená sedačka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Inzeráty KOZENE SEDACKY - aktuální inzeráty na Sbazar. Kožená sedačka Max - pravá kůže!


Moderní rohová sedací souprava v pravé kůži!

Sázíte na klasiku, kvalitu a pohodlí? Pak pro vás bude nejlepší volbou kožená sedačka. Kůže jako potahový materiál se používá jen pro skutečně luxusní sedací soupravy. Výměnou za vyšší cenu nabízí skutečný komfort.


Jejich propracovaný vzhled a kvalitní materiál zaručí, že vám sedačka vydrží několik let a bude vypadat stále jako nová. Vyberte si kožené sedací soupravy rohové nebo s praktickým křeslem. Pořídit si koženou sedací soupravu na jednu stranu sice znamená investovat desítky tisíc korun, na stranu druhou ale člověk získá luxusní a reprezentativní kus nábytku, který se správnou péčí přežije věky.

Prý až 4x déle než čalouněná sedačka. Do naší kožené sedací soupravy se posadíte a než se doktnete pravé hovězí kůže, ucítíte charakteristickou vůni luxusu. Výjímečné pohodlí a dokonalá anatomie sezení Vás nenechá v klidu. Díky dlouholetým zkušenostem známe přesné požadavky zákazníka a přinášíme výběr kožených sedacích souprav charakteristický . Já teda nemám koženou , ale imitaci kůže a nemůžu si ji vynachválit!


Já jsem ji chtěla hlavně kvůli malému, protože na ní nejsou vidět fleky a když ji náhodou pokreslí tak se to dá vyčistit! Já bych za sebe řekla ANO Sice je trošku rozdíl mezi koženou a imitací kůže, ale určitě ANO. On chce (a za tím si stojí) bílou koženou sedačku.


Jenže z toho mám strach - máme bílou postel a udržování je děsné. Podle mě není kožená, ale koženková. Zvolte svoji variantu uspořádání sedačky , orientační ceny ve výpisu se automaticky přepočítají. Vneste do svého obýváku nádech luxusu.


Nábytek IKEA s garancí záruky. Jedno jak málo pohledná, trůnila uprostřed nevelkých obýváků a hlásala: my na to máme”. Dnes je kožený sedací nábytek relativně dostupná, a konečně i vkusná volba.


Budete ale koženou sedačku milovat?

Obojí se může stát pravdou v případě, pokud je kůže nekvalitní nebo je to koženka. Kvalitní pravá kůže dýchá, což přináší mnoho výhod. Starosti si nemusíte dělat ani s malými dětmi, které sedačku často polejou nebo . Kostra sedačky je z masivního dřeva, povrch je potažen kvalitní jemnou kůží v krásném hnědém odstínu, která zútulní každý prostor.


Jemná patina dodává tomuto kousku na zajímavosti, luxusní prošívání zase na . Použitá, oděrka na větším gauči vlevo dole viz foto, levá část polohovací pouze manuálně. Luxusní kožená sedačka HIMOLLA. Celokožená, nerozkládací, elektricky polohovací. Německý výrobce značka HIMOLLA.


Větší gauč: délka 225cm, hloubka 85cm, výška 108cm, výška sedáku: 45cm, hloubka sedáku: 50cm, délka . Elena je sedací souprava s potahem z italské hovězí kůže 1. Konstrukce je z masivního dřeva. Vybírat můžete ze barev kůže a odstínu dřeva.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.