Tuesday 4 April 2017

Kuchyňská lavice bazar

Kč , Praha Kožená rohová lavice. Prodám rohovou koženou lavici. Inzeráty Lavice v kategorii Jídelní stoly a židle bazar na Sbazar.


Rohova kuchynska lavice zdarma viz foto Za odvoz , České Budějovice Rohova kuchynska lavice zdarma viz foto. Kuchyňská lavice s úložným prostorem starší.

Rohová kuchyňská lavice - NOVÝ POTAH TOP STAV. Byla vyměněna nový potah, kvalitní materiál, nepoškozený. Kompletní sestava, nechybí díl.


Včetně 2ks pod lavici prostor na ukládání věci. Preferuji osobní převzetí v Pitíně ( okres Uherské Hradiště ). Nábytek bazar - řádková inzerce - Prodejte šatní skříň postel nebo kompletní kuchyni - ROHOVA LAVICE. Prodam rok starou kuchynskou rohovou lavici stul a dve zidle.


Rohové lavice - nabídky - prodám, prodej, inzerce.

KUCHYŇSKÉ ROHOVÉ LAVICE – dřevo olše. Selská rohová lavice rustikal a příslušenství. V těchto rozměrech se už rohové lavice nevyrábí. Najděte lavici , která sedne vaší kuchyni i hostům. Jídelní a odkládací lavice s úložným prostorem i bez najdete na Bianu.


Výběr ze stovek lavic na jednom místě. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: kuchyně a . Lavice a židle jsou potažené koženkou barvy béžové, kombinace s bílým dřevem. Kvalitné a štýlové rohové lavice do vašej jedálne a kuchyne za skvelé ceny na Bazar.


Zhradní lavice (pivní set), prodám, na prodej. Inzerce zdarma, bazar Dům a zahradaZahradní kuchynske rohové lavice bazar , kuchynska rohova rohová lavice do kuchyně bazar , . Sedací plocha u rohové jídelní lavice vybavená úložným prostorem. Kuchyňká jídelní rohová lavice Blanka s úložným prostorem. Materiál lamino, barva dle výběru.


Cena dle vybraného potahu, skupina A-D. Vyberte levý nebo pravý roh, rozkresy najdete níže.

Základní rozměr lavice 175x1cm. Lavici lze vyrobit také v atypickém rozměru. Potah látka, celočalouněná. Zleva: 168x193cm, výška 86cm, výška sedáku: 48cm, hloubka sedáku: 46cm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.