Tuesday 25 April 2017

Elektrický kráječ zeleniny moulinex

Moulinex Fresh Express – krájí, strouhá, krouhá a navíc skvěle vypadá. Nedokážete čas od času odolat bramborákům? Chcete precizně nakrouhat jablíčka do štrúdlu, sýr na pizzu nebo si snadno udělat vlastní strouhanku? V tom případě by se Vám mohl hodit šikovný pomocník do kuchyně - kráječ Moulinex. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex , Philips, Tefal a další.


Inovativní přístroj zastřešený patenty!

Nalévací otvor pro přilévání tekutých ingrediencí. Zpracovává čerstvou nebo vařenou zeleninu , bylinky, ořechy. Dejte sbohem pracnému strouhání na jemno, či na hrubo a pořiďte si nový elektrický strouhač Fresh Express Plus od Moulinexu. Moulinex kouhač vám usnadní strouhání ovoce, zeleniny , čokolády či sýrů. Jednoduché sestavení a údržba činí z tohoto přístroje pomocníka, který bude vždy rychle po ruce.


Skladování je velmi snadné a prostorově nenáročné díky šikovnému provedení . Elektrický pomocní pro strouhání prakticky čehokoliv. Díky praktickému provedení a celé řadě.

Strouhací mixér, který boří zažité standardy ve vzhledu kuchyňských spotřebičů. Jeho všestrannost jde ruku v ruce s jeho vzhledem a tak zvládne. Jednoduše se používá, jednoduše se čistí. Nový designový produkt, který ve chvilce zvládne krouhání, krájení a strouhání.


K dispozici široká škála. Kompaktní mlýnek na maso, který opravdu dokáže pomoct s přípravou různých receptů na masové pokrmy, ale také salátů díky nástavci na strouhání s pěti funkcemi. Відсутні: kráječ Recenze Moulinex DJ756GFresh express plus - kuchyňský. Кеш Перекласти цю сторінку Оцінка: - ‎20 відгуків - ‎2 4900 CZK Kupte si!


Kuchyňský strouhač Moulinex DJ756GFresh express plus od specialisty na elektro. Jistota bezpečného nákupu,. Pro, Jsem velmi spokojená, při zpracování většího množství tvrdší zeleniny ale bolí ruka, protože tlačítko zapnutí se musí držet, dá se to však zvládnout. Ke koupi určitě doporučuji.


Nad ní je umístěna horní odnímatelná plastová část, na níž je posuvný kráječ , do něhož se daná zelenina či jiná potravina vkládá. Pokud chcete mít během několika vteřin zpracovány veškeré suroviny, jež vás napadnou, pořiďte si elektrické struhadlo. Foto: Tescoma, Banquet, ECG, Moulinex. Jednoduchá a moderní příprava zdavých a krásných pokrmů ze zeleniny , to vše jen díky spiralizéru Le Rouet Gourmet.


Kráječ lze naklonit až o 30°. Strouhač Moulinex DJ7zvládne strouhání i krájení surovin na jedničku!

Praktický kuchynský robot MOULINEX DJ756GFresh Expres je šikovným pomocníkom každej starostlivej gazdinky, ktorá si potrpí na dokonalú prípravu čerstvých zeleninových jedál. Prednosťou kuchynského robota MOULINEX DJ756GFresh Expres je mnohostranné využitie. S nástavcami, ktoré sú jeho súčasťou, . Jakkoli tomu chcete říkat, kráječ Sencor to dokáže všechno.


Bez problémů s ním připravíte zeleninu na salát, ovoce do zmrzlinového poháru nebo ořechy na ozdobení dortu. Snadno dosáhnete požadované struktury zpracovaných potravin , když jednoduše vyměníte nástavec za jiný.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.