Thursday 13 April 2017

Dům a zahrada předplatné sleva

Hodnocení podniku Dům a Zahrada. Pouze ověřená hodnocení. Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat. Chtěli byste k přeplatnému časopisu dostat i něco navíc? V nabídce najdete dárky pro ženy i muže.


Podívejte se na seznam všech časopisů s dárkovou akcí. Pokud někomu koupíte takové předplatné jako dar, dostane od vás obdarovaný za výhodnou cenu rovnou dva hodnotné dary - oblíbený časopis pravidelně až do . Roční předplatné od: 6Kč. S námi ušetříte až oproti nákupu na stánku.


Akční nabídka od Slevomor. Volání na bílou předplatitelskou linku je zpoplatněno zvýhodněnou sazbou Kč včetně DPH za započatou minutu volání z pevné linky. Volání z mobilního telefonu je dle tarifu mobilního operátora.


Věříme, že pro Váš nový rodinný dům budou tyto časopisy inspirací. Vlajky, státy, města, lidé a příroda. Zajímavá kvízová hra nejen o státních symbolech.


Poznejte vlajku, odpovězte na otázku týkající se daného státu a získejte body. Tradiční časopis Můj dům o bydlení v rodinných domech seznamuje každý měsíc zájemce o bydlení v domě s nejlepšími individuálními i typovými novostavbami a důmyslnými rekonstrukcemi. Můj dům se nevyhýbá progresivním stavebním technologiím a moderním interiérovým realizacím. Business Media CZ with Sabre SW.


Upozornit na podobnou slevu. Můj dům , nabízí čtenářům především praktické rady a návody, jak zrekonstruovat nebo vylepšit dům či zahradu. Svým formátem a konceptem se časopis Rodinný dům inspiruje v zahraničí, . Chci předplatné Chci darovat.


Předplatné Receptáře na celý rok od 3Kč. Receptář je nejprodávanější hobby magazín v České republice s nejdelší tradicí. Každý měsíc přináší celých 1stran ra nápadů a inspirace pro zahradu , dům , byt či chatu . Na roční předplatné tištěných časopisů Vlasta, TV expres, Kreativ, Dům a zahrada vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA získáte nyní slevu.


Podrobné informace o jednotlivých časopisech získáte zde. Slevu nelze kombinovat s dalšími slevovými nabídkami vydavatele. Nejprve si musíte objednat .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.