Thursday 23 March 2017

Rybářské potřeby praha praha 2

Specializujeme se na prodej kompletního vybavení pro rybáře, rybiček a živých nástrah. Nabízíme zapůjčení rybářských potřeb. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.


Najdete zde články, které zachycují zážitky Vladimíra Zelenky z jeho rybářských výprav, ale i mnoho dalších zajímavostí.

Nedílnou součástí tohoto webu jsou také fotogalerie a videa. Za účelem nákupu rybářského vybavení nás neváhejte navštívit v naší kamenné prodejně nebo využijte náš e-shop. Penn 4Slammer Spinning Reel.


Pletená šňůra TROLL FISK 3m. Přijďte nás navšťívit do naší kamenné prodejny (největší na Praze Východ). Máme zde širokou nabídku: rybářských navijáků, prutů, signalizátorů a dalších potřeb pro rybolov.


Zákazníci si v tomto obchodu mohou vybírat z řady kvalitních výrobků od renomovaných.

Výhodný nákup pro členy klubu Lyoness. Adresa: Praha Křižíkova 16. Rybářské potřeby ZERP, Francouzská 6 Praha 10. Kamenitý v Novém Dvoře u Písku konaly již tradiční rybářské závody. Hned po začátku závodů v 7. Boilies v dipu Kč , Bruntál.


Mivardi Comfort Quattro. Tradice let, kamenné PRODEJNY, velké skladové zásoby. Prodáváme vše pro rybaření. Pruty, navijáky,bivaky a podobně. Internetový a kamenný obchod rybářských potřeb v Praze.


Baitcastová speciálka - nejlepší výběr v ČR. Věrnostní program pro stálé zákazníky. Největší výběr rybářských potřeb v Brně!


Potřebujete navijáky, vlasce nebo pruty ? U nás najdete vše na jednom místě, přehledně a za fantastické ceny!

Snažíme se, aby se Váš koníček stal ještě zajímavějším. Prut z kvalitního uhlíku k lovu sumců. SIC očka, exkluzivní design, ergonomický držák navijáku MPS. Nyní v akci s navijákem a šňůrou.


Sonar WiFi a GPS verze, dosah 1metrů, max hloubka metrů, výdrž . Skladem – můžete mít už 26. Kompletní nabídka rybářských potřeb.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.