Thursday 23 March 2017

Dekorační folie na sklo

Dekorační fólie na sklo v různých motivů. Hodí se jak na Velikonoce, Vánoce a celoročně. Díky samolepícím transparentním foliím na sklo vytvoříte jednoduchým způsobem světelnou ochranu a ochranu proti nežádoucím pohledům. Záleží na vaší fantazii. Transparetní tapety jsou UV záření.


Okenní fólie rohová s duhovými glitry set ( dekorační fólie na sklo - vánoční). Vánoční dekorační okenní fólie rohová s duhovými glitry. Elektrostaticky přilnavá fólie bez lepidla, vhodná k dekoraci oken, na kachličky, chladničku a další hladké plochy.


Na seznam Přidat na seznam. Fólie je průhledná, neobsah. Hledáte folie na okna samolepici? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Jedná se o transparentní samolepící fóli na polepení čirého skla tak, aby se z něj stalo sklo neprůhledné. Cena je uvedena za běžný metr. Do políčka místo jedničky vepište požadovanou délku fólie , kterou vám ustřihneme z metrové role. Veškeré úpravy skla spojené s instalací dekorativních a privátních fólií na sklo je možné vždy odstranit a vrátit se k původnímu vzhledu.


CENA 2- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 14. Samolepící dekorační fólie vhodná k polepům všech skleněných ploch k docílení efektu leptaného nebo broušeného skla. Výrobce: Image Perfect Skladem. Plotrová kalandrovaná matná PVC fólie určená na zrcadla a skleněné plochy oken, dveří i výloh imitující pískované sklo. Kromě tapet a různých renovačních samolepicích fólií nabízíme také průsvitné fólie na sklo.


Mohou mít dekorační i praktické využití. Samolepicí fólie (někdy nepřesně nazývané samolepicí tapety) nejsou určeny na zeď, ale k dekorativnímu polepu hladkých a nesavých ploch v interiéru. Chcete si zachovat soukromí, přesto nechcete přijít o světlo? Zvolte naše fólie na sklo , které jsou neprůhledné a transparentní. Fasara je tuhá, rozměrově stálá, průsvitná polyesterová fólie určená k použití na rovných skleněných plochách při tvorbě okenní grafiky a grafiky zevnitř osvětlených zobrazovacích ploch.


Klíčové charakteristiky. V případě potřeby se dá odstranit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.