Wednesday 29 March 2017

Nejlepší vtipy pro deti

Na těchto stránkách vám přinášíme několik desítek výborných vtipů pro děti každého věku. Vtipy pro děti , veselé dětské anekdoty. Ano, to je pravda Pepíčku. Ohodnotit vtip : (190).


Mami, tak to mi někdo umřel pod postelí! Naleznete zde židovské anekdoty, vtipy o blondýnkách, vtipy o sexu. Děti jsou hrozné a učitelé mi všichni lezou na nervy! No tak, už toho nechej a mazej do školy!


Udýchaný Pavlík se na něj usměje: „No, to já taky, pane řediteli! Malá Zuzanka pláče a říká mamince, že ji bolí bříško. To proto, že je prázdné, kdybys v něm něco měla, nebolelo by tě,“ odpoví maminka. Když večer přijde tatínek z práce, vzteká se, že ho celý den už bolí hlava.


NEJVTIPY - Nejlepší vtipy na webu. Každý den nejméně jeden nový vtip. Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky. Pořád si hraje s ampulkama a stříkačkama a něco si píchá. Sází na zahradě konopí a mák a čeká na úrodu.


Namočí si hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu a řekne: Teď mě neruš, babi, bude jízda. Malý chlapec vejde do pokoje rodičů ve chvíli, když jsou v nejlepším. Hm, taťka je příliš tlustý, tak se snažím těmihle poskoky z něj ten vzduch dostat. Nevím, jestli to má cenu. Ta paní od vedle ho stejně znovu nafoukne.


Malá holčička zvedla telefon a po chvilce poslouchání povídá: A . Tatínku, chci, aby slůňata běžela, žadoní děvčátko. Už to nejde, slůňátka jsou moc unavená. Plukovník se vykloní z auta: Roto, na můj povel, masky nasadit, poklusem klus! Jdou dvě sušenky přes přecho jednu přejede auto, druhá se otočí a volá na ni: Zvedni se a nedrob. Po chvíli chůze se před nimi objeví jelen.


Otec prásk - a jelen padl. Tu se objevil na pasece turista. Bude z něj maso, kůže a také parohy, libuje si otec. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Nebo alespoň středně drsné.


Obvykle mezi nimi nechybí sex, černý humor, ale také selský rozum. Některé se vám možná budou zdát trochu laciné, jiné maličko morbidní. Ale takový je i sám život. Proto u každého vtipu najdete odklik na článek, který bude s humorem naznačený problém pojímat vážněji. Učitel se ptá dětí ve třídě: Čím chceš být až vyrosteš?


Chci být miliardář, budu členem najdražších klubů, budu mít nejkrásnější kurvu, dám jí BWM, milión dolarů, byt na Manhattanu, sídlo v Paríži, zlatou Visa kartu, a milovat se s ní budu třikrát denně. Učitel, nevěděl co má dělat, ale potom pokračuje v lekci: - A . Ahoj, naše pětiletá dcerka ráda vypráví vtipy , ale zatím se mi nepodařilo najít vhodný zdroj. Ten se na něj koukne a povídá: „to jdete trochu . NEÚČTUJEME POŠTOVNÉ při platbě převodem. Jsme největší plnosortimentní, kamenné a zároveň on-line knihkupectví v kraji Vysočina.


Někdy je to pěkná dřina, ale nakonec vždycky všechno skončí úsměvem. S dětmi je prostě legrace. Důkazem je i nepřeberné množství vtipů o rodičích a jejich potomcích.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.